lawendowy_sen
Fanka BB :)
hola teraz znalazłam na internecie,że można to kupić za 85 zł, a w Olsztynie w aptece chcieli 160![]()
Gotadora, chodzi Ci o Prenatal Pro Baby? Z tego co pamiętam, to chyba Aduś stosowała.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hola teraz znalazłam na internecie,że można to kupić za 85 zł, a w Olsztynie w aptece chcieli 160![]()
tego właśnie Ci życzęKarolka, teraz jestem w Invimedzie w Gdyni. Jestem mega zadowolona, ale będę jeszcze bardziej, jak beta będzie wysoka![]()

Lawendowy Sen no więc byłam na wizycie, pani miła, uśmiechnięta, no ale pare minut mnie trochę kosztowało, wypisała recepte, mam brać pół tabletki, w piątek zrobię usg tarczycy, przed wizyta u niej kolejną za dwa tyg zrobie znowu wyniki , mam nadzieje,że te pół tabletki zadziała :-)
Lawendowy Sen ja to właśnie tak się czułam w Invimedzie :-(
Witaj
Na mnie też. Ale ciągle się zastanawiam czy dobrą klinikę wybrałam. Może dlatego, że pierwszy raz się nie udał?
No i zastanawiam się co z tym in vitro w cyklu naturalnym?
Witaj
Na mnie też. Ale ciągle się zastanawiam czy dobrą klinikę wybrałam. Może dlatego, że pierwszy raz się nie udał?
No i zastanawiam się co z tym in vitro w cyklu naturalnym?