reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ale widzialam ze jest przekrecone, czyzby dlatego ,ze z telefonu?
Ide do pracy, jutro wolne, pospie chwile..
A co ja mam za sny glupowate:confused:...

Wstawac spioszki:D

reklama
Witajcie z kawką:)
Pyciolku te bliźniaki wychodzące z łóżeczka są słodkie:tak: i pomyśleć że nasze szkraby też takie małe były...
Reniu 8 lat faktycznie już długo tam jesteś:tak: nie ciągnie mnie do emigracji ale przyznam się że postawić nogę w USA to chyba moje takie małe marzenie New York ach New York....:)
Co do prezentów ci nie podpowiem bo kompletnie nie mam pojęcia o tych dla dziewczynek...
i dlatego moje pytanie do mamusiek małym kobietek co można kupić 2 letniej fance hello kity???
Kana mój organizm też walczył z Filipkiem zanim jeszcze wiedziałam że jestem w ciąży. Nigdy wcześniej wtedy nie brałam zwolnienia z pracy ze względu na stan zdrowia a pamiętam że wtedy tak fatalnie się czułam że nie dałam rady do niej dotrzeć.
Kaja w ciąży chyba tak jest z tymi snami niestety.

TYGRYS, sukienke, pizame, puzzle, wozek dla lalek, posciel, kredki, mazaki, zestawy do " herbatki" ,kuchenke , puzzle takie duze, tym sie Marysia bardzo bawila, spala by z nimi jakby mogla..

http://m.asplaneta.istore.pl/przedmiot,13095654.html

My mamy duzo wieksze i dwustronne, ale cos w ten desen.

Ostatnia edycja:
Cześć piękne :tak:

Kana zdrówka!!!

Vive a żeby słuchać nie potrzebujesz czasu? Bo ja jakoś nie umiem sobie wyobrazić słuchania książek "przy okazji" bez skupienia, no jakoś sama nie wiem. Sceptyczna jestem i tyle :zawstydzona/y:

Renia a wy w ogóle odkładacie na to mieszkanie? 8 lat to kawał czasu

Cześć piękne :tak:

Kana zdrówka!!!

Vive a żeby słuchać nie potrzebujesz czasu? Bo ja jakoś nie umiem sobie wyobrazić słuchania książek "przy okazji" bez skupienia, no jakoś sama nie wiem. Sceptyczna jestem i tyle :zawstydzona/y:

Renia a wy w ogóle odkładacie na to

mieszkanie? 8 lat to kawał czasu

Oczywiscie, ze czasu.. I skupienia jak przy normalnej ksiazce. Ja slucham jak jade autem dluzej. Sama. Albo w lozku wieczorem. Albo na rowerze.

Kaja fajne te puzelki dziekuje:tak:
ja chyba tez jakos dziwnie sie czuje jak ktos mi czyta ksiazke , wole sama czytać:zawstydzona/y:

Mowie Ci, Marys dostala na drugie urodziny i nie odkleila sie od nich przez miesiac..

A ja kolejny dzien zaczelam awantura i mam tak dosyc. Trzymajcie sie teraz. O to, ze poszlam do ginekologa faceta wczoraj. A nie do kobiety.
Nie, nie wydaje sie Wam...
I o to, ze powiedzialam, ze jak bedzie cc to chcialabym, zeby je robil moj kolega, chirurg, bo czulabym sie pewniej.. A afera o to ze juz on mi nie wystarczy na sali operacyjnej..

Kajak :szok::szok::szok::szok: to już jest przesada :szok::szok::szok::szok:
przecież to Ty jesteś w ciąży, to Ty będziesz rodzić....i to kurna bliźniaki...to Ty tu powinnaś decydować i stawiać warunki a nie On. :wściekła/y:

reklama
Do góry