reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

hehe Paulina usmialam sie z twoich pociech :))) dobre sa i braciszek jak dba o siostrzyczke :-D

Natul tez coraz lepiej operuje lyzka czy widelcem , a najlepiej mu idze naszym duzym hehe
musze mu nocnik kupic i troche zaczac go sadzac ...

reklama
Dzień dobry!!!

Paulinko hehe z dziećmi :-):-):-):-):-)

Asionku a Ty ten test robiłaś???

Co do nocki i cyca to jak zwykle w takich sytuacjach okazuje się, że nie taki diabeł straszny. Dziś nic z wycia nie było! Tzn. o 23 chciałam ją nakarmić, bo miałam cyca pełnego, więc się najadła i pięknie spała. O 2 powiedziałam NIE - pomruczała tylko chwilę niczym niezadowolony miś, wtuliła się we mnie i spała. I potem pobudka o 5.15 - to już jej dałam cyca, bo postanowiłam rano dawać, żeby mała dospała. Nie jestem gotowa na wstawanie już o 5 :-p Także było tak jak ja chciałam - czyli 2 karmienia - jedno wieczorem, drugie rano. Zobaczymy jak to dalej pójdzie - następnym etapem będzie zakończenie karmienia wieczornego. Tylko, że trochę mi tego szkoda ze względu na to, że mała MM nie pije...

CZeść.
Nie doczytałam:(( I średni omam czas:((

Lili doczytałam Twoją nockę:)) Super że bylo po twojemu! I oby tak zostało!!

Ja wczoraj już nie dałam rady i sie zwolniłam z pracy i pojechałam do rodziców spać.... i wieczorem tez poszłam spac z Młodą...
O 3.20 pobudka... najpierw udawałam że śpię, potem odmówiłam cyca... Młoda najpierw próbowała usnąc a potem robiła awanturę... I wtedy mnie olśnilo! Jak była mała to już kiedyś miała takie fazy że się budziła w nocy. I wtedy ją brałam na kolana i tuliłam i siedziałam aż dobrze zasnęła... i po kilku nocach już załapała że o tej porze się śpi... Dzis też tak zrobiłam i zasnęłyśmy jeszcze o 4.30 i jak wychodziłam o 6.20 to ona jeszcze spała... Także chyba tędy droga:))

miłego dnia:)

Moniu gratulacje! Właśnie mi też przyszło do głowy, że trzeba dać zamiast cyca coś innego, co dziecko lubi...Pech u mnie, że akurat teraz ten kciuk się skończył. Ale ona lubi na mnie się kłaść lub się we mnie wtulać, więc to wykorzystuję. Będzie dobrze!

Aha Ewciu - mam od wczoraj dwa fajne otulacze do tetry. Pupcia w nich oddycha a są nieprzemakalne. Także od wczoraj chodzimy w tetrze :-) Jakbyś była zainteresowana to podam Ci linka.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry