reklama
Czarny Kocur
Made by Made :*
U nas cały tydzień najgorszy od miesiąca...jak za starych czasów niemowlęcych 
No ale ktoś musi nie spać, żeby spać mógł ktoś! Należało Ci się, Moni :-) Oby to nie był incydent, bo przecież Ty musisz głową ruszać!

No ale ktoś musi nie spać, żeby spać mógł ktoś! Należało Ci się, Moni :-) Oby to nie był incydent, bo przecież Ty musisz głową ruszać!
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Kocie absolutnie wcale się nie wyspałam, Zuza wstała dzisiaj o 4.30

ale co tam, jutro weekend, Zbój będzie spał z tatusiem
już rozmyślam Lilu nad karą dla Ciebie

ale co tam, jutro weekend, Zbój będzie spał z tatusiem

już rozmyślam Lilu nad karą dla Ciebie

Czarny Kocur
No dobrze.. LIL też składam gratulacje, w dodatku szczere 
A mała... mała robi to co potrafi najlepiej, czyli rzuca się, rozkopuje kołderkę (co kilka minut, przez CAŁA noc, serio), stęka, kwęka, sapie, rozpłakuje się z nagła zupełnie, muszę do kuchni ją nieść, butelka, panadol, panadol, butelka, a w dodatku ma katar, a to przy jej stopniu niecierpliwości jest już przegięciem na całej linii... ja nie wiem co by to było, gdyby mi tak zachorowała, odpukać:/

A mała... mała robi to co potrafi najlepiej, czyli rzuca się, rozkopuje kołderkę (co kilka minut, przez CAŁA noc, serio), stęka, kwęka, sapie, rozpłakuje się z nagła zupełnie, muszę do kuchni ją nieść, butelka, panadol, panadol, butelka, a w dodatku ma katar, a to przy jej stopniu niecierpliwości jest już przegięciem na całej linii... ja nie wiem co by to było, gdyby mi tak zachorowała, odpukać:/
Kotek Wiki też na każde przykrycie reaguje alergicznie i się budzi żeby się odkryć... więc ja ja po prostu grubiej ubieram na noc i nie przykrywam już....
A co do katarku to nasivin soft do noska i maść majerankowa pod nosek i nie powinien jej przeszkadzac w spaniu.... na resztę to nie mam rady niestety
( Chyba że już będziesz bardzo zdesperowana to powiem ci co moja siostra robi jak jej chłopaki sa bardzo chorzy i nie mogą spać.
A co do katarku to nasivin soft do noska i maść majerankowa pod nosek i nie powinien jej przeszkadzac w spaniu.... na resztę to nie mam rady niestety
rruurrkkaa
Mama Misiatków
A wcale nie!
reklama
Czarny Kocur
Moni - tak tak, nasivin był 3 razy wkraplany i maść smarowana
Ale efekty marne, leciało dalej jak z kranu
A u nas na noc grubiej niż na dzień się ubieramy
Problem w tym, że w domu jest duuużo zimniej w nocy, nie możemy tyle grzać, bo koszty lekko przerażające są
A drzwi do sypialni muszę mieć otwarte, bo nie znoszę nieświeżego powietrza! Dzisiaj inwestuję w śpiworek. Kąpię się i zaniedługo jedziemy.
A co siostra robi? Już się boję
A co siostra robi? Już się boję