reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
U nas cały tydzień najgorszy od miesiąca...jak za starych czasów niemowlęcych :-p

No ale ktoś musi nie spać, żeby spać mógł ktoś! Należało Ci się, Moni :-) Oby to nie był incydent, bo przecież Ty musisz głową ruszać!

Ja też się wyspałam :rofl2: I to odmawiając cyca dzidzi! A byłam pewna, że będzie gorzej niż wczoraj!

A Rureczka to na pewno ma ubaw ze starej zramolałej koleżanki, co to głową wczoraj nic nie ruszała! :-p:-p:-p:-p

Kocie absolutnie wcale się nie wyspałam, Zuza wstała dzisiaj o 4.30:angry::angry::angry:
ale co tam, jutro weekend, Zbój będzie spał z tatusiem:-D

już rozmyślam Lilu nad karą dla Ciebie:-D

No dobrze.. LIL też składam gratulacje, w dodatku szczere :tak:

A mała... mała robi to co potrafi najlepiej, czyli rzuca się, rozkopuje kołderkę (co kilka minut, przez CAŁA noc, serio), stęka, kwęka, sapie, rozpłakuje się z nagła zupełnie, muszę do kuchni ją nieść, butelka, panadol, panadol, butelka, a w dodatku ma katar, a to przy jej stopniu niecierpliwości jest już przegięciem na całej linii... ja nie wiem co by to było, gdyby mi tak zachorowała, odpukać:/

Kotek Wiki też na każde przykrycie reaguje alergicznie i się budzi żeby się odkryć... więc ja ja po prostu grubiej ubieram na noc i nie przykrywam już....
A co do katarku to nasivin soft do noska i maść majerankowa pod nosek i nie powinien jej przeszkadzac w spaniu.... na resztę to nie mam rady niestety:(( Chyba że już będziesz bardzo zdesperowana to powiem ci co moja siostra robi jak jej chłopaki sa bardzo chorzy i nie mogą spać.

reklama
Moni - tak tak, nasivin był 3 razy wkraplany i maść smarowana :) Ale efekty marne, leciało dalej jak z kranu ;) A u nas na noc grubiej niż na dzień się ubieramy :D Problem w tym, że w domu jest duuużo zimniej w nocy, nie możemy tyle grzać, bo koszty lekko przerażające są :p A drzwi do sypialni muszę mieć otwarte, bo nie znoszę nieświeżego powietrza! Dzisiaj inwestuję w śpiworek. Kąpię się i zaniedługo jedziemy.

A co siostra robi? Już się boję :eek:

Do góry