anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Kingusia dzięki! Od razu sobie poradziłamanusiakanusia witamykliknij na mój suwaczek i będzisz mogła stworzyć swój ;-) a później w ustawieniach dodaj go do swojej sygnatury :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kingusia dzięki! Od razu sobie poradziłamanusiakanusia witamykliknij na mój suwaczek i będzisz mogła stworzyć swój ;-) a później w ustawieniach dodaj go do swojej sygnatury :-)
Teraz właśnie podglądam co tam robi
Moja od czerwca chodzi i jak narazie jest bardzo zadowolona. Ma swojego ulubionego kolegę i szybko musi iść bo marcel już czekaTeraz właśnie podglądam co tam robi
![]()

zdębiałam, i pytam co zrobiłaś: krzyczałam i jak mnie puścił pobiegłam do pani i pani dała mu chmurę z piorunami :-) Boże co się dzieje już nawet w przedszkolu

No to nieżle już sie dzieje. Masakra dosłownieJak podglądasz ????:-)
Moja mnie wczoraj przeraziła: odebrałam ją z przedszkola i Julka opowiada mi co było w przedszkolku i mówi tak: Mamusiu a Dawid usiadł na mnie i lizał mnie po policzkach i ustachzdębiałam, i pytam co zrobiłaś: krzyczałam i jak mnie puścił pobiegłam do pani i pani dała mu chmurę z piorunami :-) Boże co się dzieje już nawet w przedszkolu
![]()
No to nieżle już sie dzieje. Masakra dosłownie
A wiesz monitoring mamy w przedszkolu i można troszkę swoje maluchy popodglądać![]()

Paulina z tym monitoringiem to teraz byłby dla mnie priorytet w szukaniu przedszkola po tych ostatnich wydarzeniach z wiązaniem dzieci w przedszkolu![]()

Moja Julka chodzi już ponad rok do przedszkola, i wiecznie odlicza dni do weekendu :-) jeszcze do tej pory zdarzają się di , że płacze jak się z nami rozstaje, więc jak jej powiedziałam , że nie idzie dzisiaj do przedszkola to była w siódmym niebie:-)