Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie jak to jest z progesteronem, lekarz każe wam badać co jakiś czas ? mi nie kazał badać i niestety nie wiem czy mam na dobrym poziomie czy moze jest go za mało.
Cześć dziewczynki.
Podczytuję Was i postanowiłam napisać. Przyjmiecie mnie do swojego grona? Jestem w 7 tyg 4 dniu ciąży. Jest to nasze oczekiwane i kochane maleństwo i jak pewnie każda mama boję się strasznie o nie. Piszecie dziewczyny o objawach. ja ich nie mam prawie wcale i tym się martwię
. Piersi mnie nie bolą, był tylko jeden dzień kiedy pobolały i teraz są normalne, mdłości prawie nie mam. Też był może jeden dzień większych mndłości, myślałam, że się rozkręca i przeszło. Serduszko słyszałam 02.11. Wizytę następną mam w przyszłym tygodniu. Tak się martwię.
Ps nie wiem czy udało mi się stworzyć suwaczka
![]()
hej laski. Witaj Tosia.
Ja w zeszłym tygodniu miałam wizyte położnej, w tym tyg mam wyznaczone badanie krwi, natomiast zaproszenie na pierwsze usg do szpitala ma mi przyjsc pocztą :-(. Czyli nadal nie wiem co, jak, kiedy. W karcie ciążowej wpisała mi ze domniemane usg odbedzie się w 12-13-14tyg bo nie wiadomo kiedy i na kiedy list przyjdzie :-( Wiec moge tak czekac jeszcze miesiac na uslyszenie badz nie serca malca. Trzymajcie kciuki o szybka wizyte.
juz drugi dzien tak ma, ciekawe o co chodzi.Ja co tydzień muszę badać bo gdyby nie intuicja moje Gin to bym już w ciąży nie była. Na wszelki wypadek kazała mi sprawdzić tylko progesteron, dzień po teście, czyli to był 4 tc. I miałam bardzo niski, po tygodniu to poniżej minimum i szybko dostałam gigant dawkę luteiny i zaczął wzrastać. Gdybym nie zbadała to bym straciła ciąże. No i dopóki łożysko nie zacznie wydzielać dodatkowo progesteronu muszę mieć go pod kontrolą - chociażby dlatego by zacząć odstawiać powoli luteinę.Właśnie jak to jest z progesteronem, lekarz każe wam badać co jakiś czas ? mi nie kazał badać i niestety nie wiem czy mam na dobrym poziomie czy moze jest go za mało.