Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

generalnie jestem na początku ciąży, ale ciekawe do kiedy uda mi się jeździć samochodemNiby podróż do pracy mi odpadnie ale zostaje jeszcze przedszkole Tosiaka
W pierwszej ciąży nie było tego problemu bo po prostu siedziałam w domu, a jak szykował nam się jakiś wyjazd do prowadził Ł. A teraz ?? Zobaczy się
![]()
uzależnienie od forum ?? podpisuje się pod tymale co poradzę na to, że tu takie miłe towarzystwo
zaraz szybki obiadek wsunę i niestety do pracy ehhh a pogoda nie zachęca do wychodzenia z domu :/ Kurczę, tak sobie ostatnio myślałam, i generalnie jestem na początku ciąży, ale ciekawe do kiedy uda mi się jeździć samochodem
Niby podróż do pracy mi odpadnie ale zostaje jeszcze przedszkole Tosiaka
W pierwszej ciąży nie było tego problemu bo po prostu siedziałam w domu, a jak szykował nam się jakiś wyjazd do prowadził Ł. A teraz ?? Zobaczy się
![]()
)Dziękuję w imieniu synkaTeri wszystkiego co najlepsze dla Dawidka!!
Jaki prezent w końcu kupiliście?
a na Mikołaja planujemy mikroskop strasznie interesuje się światem i nauką
Och jak ja bym chciała, żeby moj syn zainteresował się czymś innym niż klockami lego. Nic innego nie chce od 3 lat jak klocki - i nawet nie ma innych zabawek. Już listy do Mikołaja i Gwiazdora ma napisane i prosi o kolejne zestawy klocków lego.....Dziękuję w imieniu synka
jako że to jest mały odkrywca i zadaje tysiące trudnych pytań naukowych więc kupiliśmy mu wielką encyklopedie 5tys pytań i odpowiedzi na różne tematy oczywiście w wersji dla dzieci więc odpowiedzi są proste ale rzeczowe i to był strzał w dziesiątkę bo książka od razu poszła w rucha na Mikołaja planujemy mikroskop strasznie interesuje się światem i nauką