Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

generalnie jestem na początku ciąży, ale ciekawe do kiedy uda mi się jeździć samochodemNiby podróż do pracy mi odpadnie ale zostaje jeszcze przedszkole Tosiaka
W pierwszej ciąży nie było tego problemu bo po prostu siedziałam w domu, a jak szykował nam się jakiś wyjazd do prowadził Ł. A teraz ?? Zobaczy się
![]()
uzależnienie od forum ?? podpisuje się pod tymale co poradzę na to, że tu takie miłe towarzystwo
zaraz szybki obiadek wsunę i niestety do pracy ehhh a pogoda nie zachęca do wychodzenia z domu :/ Kurczę, tak sobie ostatnio myślałam, i generalnie jestem na początku ciąży, ale ciekawe do kiedy uda mi się jeździć samochodem
Niby podróż do pracy mi odpadnie ale zostaje jeszcze przedszkole Tosiaka
W pierwszej ciąży nie było tego problemu bo po prostu siedziałam w domu, a jak szykował nam się jakiś wyjazd do prowadził Ł. A teraz ?? Zobaczy się
![]()
)Dziękuję w imieniu synkaTeri wszystkiego co najlepsze dla Dawidka!!
Jaki prezent w końcu kupiliście?
a na Mikołaja planujemy mikroskop strasznie interesuje się światem i nauką
Och jak ja bym chciała, żeby moj syn zainteresował się czymś innym niż klockami lego. Nic innego nie chce od 3 lat jak klocki - i nawet nie ma innych zabawek. Już listy do Mikołaja i Gwiazdora ma napisane i prosi o kolejne zestawy klocków lego.....Dziękuję w imieniu synka
jako że to jest mały odkrywca i zadaje tysiące trudnych pytań naukowych więc kupiliśmy mu wielką encyklopedie 5tys pytań i odpowiedzi na różne tematy oczywiście w wersji dla dzieci więc odpowiedzi są proste ale rzeczowe i to był strzał w dziesiątkę bo książka od razu poszła w rucha na Mikołaja planujemy mikroskop strasznie interesuje się światem i nauką