Deizzi
Fanka BB :)
Wczoraj na grudniówkach (a mamy listopad) urodził się chłopczyk o wadze 4700 g i 61 cm...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Czasu mi brakuje na wszystko a teraz jestem uziemiona ..mam nadzieję, że już w niedzielę będę mogła ruszyć na podbój świata
Ale jak to już 7 miesiąc??JA się oswajam z myślą, że jestem w 6
Wracając do tematu pomocy to ja się zgadzam z tym, że to kwestia charakteru rodziców a nie samego malucha...nie miałam pojęci ajakie będzie moje dziecko kiedy podejmowałam z mężem decyzję, że będziemy sami bez mam:-) Ale ja nie oceniam niech każda z nas robi tak jak jej wygodnie!!!
Bunt u dziecka...znajomy tematU nas co prawda ostatnio zażegnany ale mieliśmy "ładną: przeprawę ;-)
Chorowitkom i tym małym i tym większym zdrówka!!!!!!!!!!!!!
A ja dziś tak namiętnie spacerowałam, że skręciłam kostkęCzasu mi brakuje na wszystko a teraz jestem uziemiona ..mam nadzieję, że już w niedzielę będę mogła ruszyć na podbój świata
![]()
No nic czekam grzecznie na rozwój sytuacji...swoją drogą druga ciąża zdecydowanie za szybko przebiega

aaa jeszcze pytanie do słodkich mam..jakie macie wyniki? ile przekroczona norma??
a drzwi ze 3razy sprawdzam zanim się położę. Życzę Ci aby ten czas bez drugiej połówki szybko minął.