Jestem
Żyjemy i Młoda dochodzi do siebie
Broi już strasznie, tańczy, biega i się kłóci bo oklepywac się nie chce... I dziś sama już poprosiła o jedzenie (od wczoraj tylko na cycu była) także już powinno być dobrze... ale uspokoję się całkiem jak przestanie kasłac i miec katar
Cieszę się że nie dałam antybiotyku ale szczerze mówiąc gdybym nie miała cioci z którą konsltowałam wszystkie pierdoły, i wujka który mógł w każdej chwili przyjechać - to chyba bym dała antybiotyk...
I wychodzi mi na to że lekarka niezbyt dokłądnie ją zbadała po prostu... (nie nasza pediatra tylko jakaś inna była bo naszej akurat nie było) bo nie wierzę że gdyby było bardzo źle to w jeden dzień by się wyleczyła tak że wujek by nic nie słyszał...
Nocki póki co super. Pomimo kataru nie budzi się wcale ani nie kaszle (robię inhalacje do pokouju) i nawet wyspana jestem
))
EWCIA DZIĘI ZA PRZEKAZANIE WIADOMOŚCI
LILI jak Mała?? doczytałam o gorączce...
I GRATULUJĘ ODCYCOWANIA
) Oby efekt został
)
ASIONEK a może akurat Natowi się harmider spodoba
)
Idę spać
Żyjemy i Młoda dochodzi do siebie
Cieszę się że nie dałam antybiotyku ale szczerze mówiąc gdybym nie miała cioci z którą konsltowałam wszystkie pierdoły, i wujka który mógł w każdej chwili przyjechać - to chyba bym dała antybiotyk...
I wychodzi mi na to że lekarka niezbyt dokłądnie ją zbadała po prostu... (nie nasza pediatra tylko jakaś inna była bo naszej akurat nie było) bo nie wierzę że gdyby było bardzo źle to w jeden dzień by się wyleczyła tak że wujek by nic nie słyszał...
Nocki póki co super. Pomimo kataru nie budzi się wcale ani nie kaszle (robię inhalacje do pokouju) i nawet wyspana jestem
EWCIA DZIĘI ZA PRZEKAZANIE WIADOMOŚCI
LILI jak Mała?? doczytałam o gorączce...
I GRATULUJĘ ODCYCOWANIA
ASIONEK a może akurat Natowi się harmider spodoba
Idę spać