paulina.pro
Fanka BB :)
halo, a kuku???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asionku ehhh te nocne walki...masakra...ja od dwóch nocek mam koszmar - mała co chwilę ryczy - teraz myślę, że to na ząbki...i nie zaśnie dopóki nie dostanie porządnej dawki syropu....nie wiem jak zniosę kolejną taką nockę
Póki co lecę do kolejnego składu budowlanego, bo muszę trochę uszy odstresować przed nocnym marudzeniem...moja cierpliwość jest mocno nadszarpnięta![]()
ASIONKU a jak Ci się udaje narzucić małemu kierunek iściaCzy to on narzuca kierunek?
![]()
ja tylko na szybko, bo paczka od kilku godzin non stop ryczy z 5minutowymi przerwami na jedzenie i 20 minutowymi na spanie... juz sie poodzilam z tym, ze nie zasnie na dluzej, wiec jak spi prasuje i gotuje na raty. a jestem dzis jaka swykonczona. nie wiem czemu, pogoda moze?
)
No właśnie Asionku - mały idzie normalnie na spacer?????????Kurka u nas wyjście wygląda tak, że mała zawsze idzie tam gdzie chce, lubi wchodzić na trawniki pełne psich odchodów, lubi kosze na śmieci, pety na chodniku - i nigdy nie dojdziemy dalej niż parę kroków od klatki...No chyba, że ją przeniosę...także spacer po parku to dla mnie brzmi jak mega wyzwanie!!!!!!
I jeszcze chciałam Ci powiedzieć, że rok temu byłam pewna, że Natanek najszybciej zacznie przesypiać całe noce - miałam wrażenie, że masz idealne dziecko - jak czytałam o jego zasypianiu i porównywałam do tego, co wyczynia Martynka - albo ja z Martynką na piłce - to zawsze Ci zazdrościłamA tu proszę jaki cycocholik nam wyrósł....