alex2
Fanka BB :)
Ja na żywo miałam okazję zobaczyć tylko ten śliwkowy i faktycznie różnił się od tego w katalogu, ale pani sprzedająca uprzedziła, że te kolory różnią się minimalnie  mam nadzieje że znajdę sklep, w którym będą mieli ten kolor, albo chociaż próbkę materiału
 mam nadzieje że znajdę sklep, w którym będą mieli ten kolor, albo chociaż próbkę materiału 
Tak myślę sobie że ta waga nie jest na tyle odczuwalna, bo chwyt w takim zgrabniejszym wózku jest pewniejszy i lepiej się go po prostu niesie :-)
Tak czy tak na pewno się odezwę jak coś już wybadam ale mam takie wrażenie że chyba nawet ta waga mnie nie zniechęci
 ale mam takie wrażenie że chyba nawet ta waga mnie nie zniechęci 
a jeszcze jedno, jak oglądałam ten wózek w sklepie to zainteresowała się też Pani w zaawansowanej ciąży i zwróciła uwagę również że jest dość wysoko ustawiona gondola, nie taka na wysokości kolan ( żart), ale niektóre są takie niskopodłogowe :-) i mąż tej Pani również był wysoki więc się ucieszył bo spokojnie regulowana rączka pasowała do jego wzrostu...

mam nadzieje że znajdę sklep, w którym będą mieli ten kolor, albo chociaż próbkę materiału
Tak myślę sobie że ta waga nie jest na tyle odczuwalna, bo chwyt w takim zgrabniejszym wózku jest pewniejszy i lepiej się go po prostu niesie :-)
Tak czy tak na pewno się odezwę jak coś już wybadam

a jeszcze jedno, jak oglądałam ten wózek w sklepie to zainteresowała się też Pani w zaawansowanej ciąży i zwróciła uwagę również że jest dość wysoko ustawiona gondola, nie taka na wysokości kolan ( żart), ale niektóre są takie niskopodłogowe :-) i mąż tej Pani również był wysoki więc się ucieszył bo spokojnie regulowana rączka pasowała do jego wzrostu...

i kobiecie jest ciężko po schodach wózek wciągnąć
 i kobiecie jest ciężko po schodach wózek wciągnąć