reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

Hej!!

ja juz po kawce, ale ospała jestem. Ciężko mi się dziś wstawalo. Justka, zazdroszczę pospania. a kto ogarnął rano i zawiózł Mateuszka do przedszkola?
Troche nie pamiętam, kiedy osttani raz spałam dłużej, niz do 8,00. marzy mi sie wziąc 1 dzień wolnego i spać do bólu głowy. oczywiście Julitka musiałąby spać u teściów. Może uda mi sie w niedzielę, bo planuje po raz pierwszy nie brać niuńki na imieniny do znajomych. P. oburzony, że taka wyrodna jestem, ale chyba go przekonam.

nie chwaliłam się, ze w sobotę machnęłam 2 okna! czeka mnie ejszcze uprasowanie 1 firanki i zawieszenie. Miałam plany zrobić wczoraj to w 2 oknach, ale po jednym osłabłam:-D:rofl2:

reklama
Dzień dobry
Znowu się nie wyspałam. Poszłam spać o 1, chłopcy obudzili o 6 a od 7 do 9 dosypiałam. Znowu będę jak zmora cały dzień. Wczoraj wieczorem próbowaliśmy z mężem wymyślić imię dla dzidzi. Moi rodzice poprosili o zmianę (zaszłości rodzinne, tajemnice, spory itd). Jesteśmy w kropce bo nic nam nie przychodzi do głowy. Na szczęście mamy jeszcze czas. Na tą chwilę mój typ to Lila (ale nie jestem pewna na 100%), mężuś chce Ajsza. Chyba przez to nie mogłam spać.

A poza tym nie mogę doczekać się weekendu. Ostatnio mało spędzam czasu z chłopakami bo po obiedzie po pracy i przedszkolu najczęściej idę spać :-D. A w sobotę jest w galerii dzień Lego Ninja więc nie możemy tego przegapić (Omar by nam nie wybaczył).

Witam wszystkie Panie.
Ta pogoda mnie dobija psychicznie.............. wczoraj i dzis jak zawiozłam dzieci do przedszkola/szkoły to walnęłam sie do wyrka i wczoraj i dzis wstałam po 11:szok:

Iza Lilianna ładniutko, moja chrzesnica ma tak na imię

hejka!!
spalilam wczoraj firanke!vpierwszy raz w zyciu mi sie to zdarzylo. moze nie ubolewam za abrdzo, bo juz mi na niej zbytnio nie zalezalo, ale jednak byla.;-)

Izka Lilianka mi osobiscie bardzo sie podoba:tak:

Ale brzydki dzien u nas, mgliscie i ciemno. Juz widze jak bedzie mi sie jechalo do domu po pracy:dry:

mnie tez sie podoba imię Lila. Agulki bratanica ma tak an imię.

a u nas slonko i ceplo. az mi dziwnie, ze ma nadejsc zima i snieg! mimo, ze ciagle chodze spiaca w te listopadowe dni, to wolę ciepełko, niz mróz-bbbbrr!

ależ mam dziś młyn w pracy!!!

Mi bardziej chodziło o Lilę niż Liljanę. Mężuś bardziej z tatarsko-arabskiego wolałby Leilę lib Lailę, ale ze względu na rozbieżności w pisowni zostałaby Lila. Tylko że chciałam mocne imię, dla osoby z charakterem bo taka mi się wydaje że będzie moja dziewczynka a Lila bardziej dla słodkiej różowej księżniczki. Gdyby okazał się chłopiec nie byłoby problemu, ALI.

Donuś jak to bym chciała spalić firankę bo bardzo chcę je zmienić. W sumie teraz nie mam kasy bo zawsze są inne wydatki a tak nie miałabym wyjścia.

U mnie też ponuro i buro, dlatego nie wychodzę z łóżka, chyba że ktoś na skype zawoła lub gg :)

Mi bardziej chodziło o Lilę niż Liljanę. Mężuś bardziej z tatarsko-arabskiego wolałby Leilę lib Lailę, ale ze względu na rozbieżności w pisowni zostałaby Lila. Tylko że chciałam mocne imię, dla osoby z charakterem bo taka mi się wydaje że będzie moja dziewczynka a Lila bardziej dla słodkiej różowej księżniczki. Gdyby okazał się chłopiec nie byłoby problemu, ALI.

to proponuje moje imię;-) nieskromnie powiem, ze jestem z niego dumna:-D

reklama
Iza a mnie się Aisza bardzo ale to barzdo podoba:tak: Lila za to mi się z teściowa kojarzy więc sama wiesz;-)
Justa juz kupiłam tzn Mikołaj;-) ten zamek który chciała takze problem z głowy:tak:

Do góry