• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ksiega imion

Ja ostatnio usiadlam i zaczęłam tak poważnie sie zastanawiać nad imieniem dla dziecko to dostałam takiego kotła w głowie, ze szkoda gadać :-( jest tyle pięknych imion....podziwiam Was wszystkie, które sie juz na jakieś zdecydowały, moje dziecko zapewne jeszcze kilka godzin po porodzie będzie bez imienia.
:-) nie wiem czemu ale oboje z mężem od samego początku mamy czuja ze to będzie corcia....ciekawe :-)

reklama
Szczerze to w ogóle nie mogę się na nic zdecydować, tak jak napisała Ewelinka jest tyle pięknych imion że ciężko wybrać to jedno jedyne. Dla synka miałam już zaklepane a teraz muszę dumać. W pierwszej ciąży nie miałam z tym takich problemów.

ja tez w pierwszej ciazy wiedzialam odrazu. mozna powiedziec ze w pierwszym miesiacu ciazy wybralam imie dla corki, a teraz pojecia nie mam... tylko Kania ja mam tak ze mnie sie zadne nie podoba

Herbata to faktycznie jest spory problem jak człowiekowi sie żadne imie nie podoba....hmmm ale jakieś w końcu trzeba będzie wybrać. Ciekawa jestem na jakie sie zdecydujesz :-)

ja bede miec problem jak mi sie chłopczyk urodzi....dla dziewczynek jest większy wybór ładnych imion.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry