reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lawendowy tak chodzi mi o naszego dr, sama go prosiłam, aby L4 było tylko do środy a teraz chciałabym jeszcze o 2 dni przedłużyć. A może wezmę 2 dni urlopu wypoczynkowego, zostało mi jeszcze 7 dni z tego roku.

Jeśli nie to możesz rzeczywiście nic nie robić, palić papierosy i pić alkohol. Spoko. Po co się zmieniać.[/QUOTE]

Nie popadaj w skrajność. Nikt nie mówi o piciu i paleniu. Mowa jest o filiżance kawy dziennie, nie o LSD i amfie

reklama
Dziewczyny , dawno mnie nie był , od czasu do czasu zaglądam i Was podczytuje. Trzymam za wszystkie kciuki , żeby się udało , nowicjuszkom oczywiście za 1-szym podejściem , tak jak mi. Co do zaleceń po transferze to mysle ,ze lekarz i zdrowy rozsadek są najwazniejsze. Dla mnie rezygnacja z kawy , to żadne wyrzeczenie , bo i tak za nia nie przepadam:) Trzymajcie się dziewczyny i Wesołych Świąt życzę:)

Do góry