reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Katerinka_2, Aśka1987, olunia245 gratuluję udanych wizyt i brykających maluszków!
Strasznie lubię ten watek ;)
Oby wszystkie wieści były takie cudne!

Za dzisiejsze wizytujące trzymam kciuki! I czekam na nowe relacje z wizyt.

Ja już jutro o 16:00, troszke się boję....

reklama
Ja to czuję tylko jak się położę na plecach prosto, z opuszczonymi nogami, przyłożę dłoń tuż nad kością i lekko przycisnę (ale naprawdę tylko delikatnie) i to też nie zawsze. A ostatnio w takiej sytuacji (jak Aro trzyma rękę) to czuję przez brzuch. Już chyba potrafię rozróżnić z jelitami, bo to jednak trochę inne odczucie. Rzadko czuję (mniej więcej co jakieś 2 dni) i raczej wieczorem lub jak się obudzę w nocy. A bardzo już bym chciała mieć taki "kontakt" z Mikołajem jak najczęściej.
A co do ciągnięcia - to łapie mnie znienacka, a potem trzyma i trzyma...

jenymimo ze to moja druga ciąża i tez nie czuje jeszcze ruchów, a malutkie juz fika zwawo... Obwiniam o to łozysko ktore umiejscowione jest na przedniej ścianie macicy (tak jak z patrycją którą czułam około 20 tyg dopiero) i to dluzej amortyzuje kopniaczki i fikołki.
usg juz tydzień temu miałam przez brzuch i wczoraj tez. Teraz to juz nie wiem kiedy maluszka zobaczę, za tydzień wizyta u gin prowadzącej, pewnie tylko pogadamy i wypisze mi zwolnienie, w zależności od tego na jak długo wypisze to będzie kolejna wizyta ale nie wiadomo czy z usg... W pt muszę iść zrobic badanie moczu (gin z NFZ powiedział ze wyniki są ok chociaż widziałam przekroczony normy, ale nowa ginka kazała powtórzyć bo jej sie nie podoballo ze było tam pare limfocytów)

gratuluję zdrowych dzieciaczków i za dzisiejsze i jutrzejsze wizyty &&&&&
ja sie już tak niecierpliwie a tu jeszcze równy tydzień 18.12 ale w razie czego jakby mój gin nie chciał zrobić usg ( na ost mówił że nie będzie robił ale ja go bede nudzic żeby zrobił ) to mam umówioną wizytę u innej gin na 21.12 bo jak nie zobaczę dzidzi na świeta to zwariuje już 3 tyg nie widziałam a jeszcze tydzień to 4 tyg i co mam czekać do stycznia nigdy !!!!!!!
tak więc Wam strasznie zazdroszę tego podglądania ( oczywiście pozytywnie )
:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry