reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
mam pare fajnych obrazkow :)

heh Tygrysku taka prawda a pomyslec ze paczka jest dla Oliwierka :p

Załączniki

• 10473_401602766578602_129005485_n.jpg
    10473_401602766578602_129005485_n.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 32
  • 182379_415285608543651_702788276_n.jpg
    182379_415285608543651_702788276_n.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 36
  • 282868_417883931617152_706216363_n.jpg
    282868_417883931617152_706216363_n.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 30
  • 536709_404131472992398_1840544942_n.jpg
    536709_404131472992398_1840544942_n.jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 28
Dzieć śpi. Ostatnio nasze wieczory są idealne. O 18.40 zaczynamy ćwiczenia na kocyku, o 20 się kąpiemy i o 21 Kacper już śpi w swoim łóżeczku bez chwili płaczu. Dziś zjadł 200ml i pośpi pewnie jak zwykle do 1.... Ja od dziś ćwiczę na orbitreku. Zaraz idę odciągnąć mleko i spać.... ten sposób karmienia mnie niedługo zamęczy...
Ale- Kacper chyba już po skoku rozwojowym. Zaczął bardzo dużo gadać po swojemu, ładnie łapać przedmioty obiema łapkami, bierze gryzak do buziaka, bardzo łądnie chodzi spać i w ogóle jest bardzo radosny i aktywny. Non stop macha rączkami, nogami i gada, gada, gada. W sobotę na zakupach w galerii aż piszczał taki był zadowolony.

zdrówka dla chorowitków

spać mi się chce od godziny, ale czekam aż ściągnę mleko

czas z końcem roku na postanowienie zamknięcia pewnych kont internetowych
myślę... :tak:

Krzysztof nadal bawi się na macie nie w głowie mu teraz spanie :eek: Wczoraj był płacz i wiszenie na rączkach a dziś przespał większość dnia do tego stopnia że go dobudzić nie mogłam :szok: a budziłam bo w końcu pomyślałam sobie cholerka co on w nocy mi urządzi...A w nocy spał dobrze za to ja przez męża prawie nie spałam bo od 24 on biegał i w dosłownym sensie jak nie urok to sraczka. Jedyne z czego sie cieszę to że posiedzi z nami kolejny tydzień w domu :tak: szkoda tylko ze taki bidulek z niego yhh faceci to mięczaki :-p jedną noc nie przespał a ile marudzenia :-p nie no nie śmieje sie z niego bo wiem jaki to ból z tym choróbskiem :-(ale to niespanie to mam od września hihihi i nigdy mu nie narzekałam :tak:
Beacia u was nadal tylko pierś czy już dokarmiasz ?
FutureMummy bidula pewnie zmęczona jesteś - odpoczywaj
*martusia* oj ja odchudzanie zaczynam po świętach, zazdroszczę tej czekolady jak skończę karmić pewnie pierwsze do czego dopadnę to będzie czekolada :tak:
stokrotka.af same pyszności yhh ja sie boje jak będą wyglądać u mnie święta bo nie wiem czy ja w ogóle coś spróbuję albo będę miała rewolucję żołądkową u małego :-( jak nie inne uczulenia :angry:
Axa witaj na ziemi ojczystej w końcu odetchniesz o turków i innych szprechaczy ! naciesz się synkami i rodzinką wszystkiego radosnego i spokojnego :-D
Verita pisałam już wcześniej na temat tej książki ... jak ją czytałam wkurzała mnie ze tam jest wszystko takie proste i oczywiste a dla mnie takie trudne do zorganizowania... na pewno cała metoda "łatwego planu" u nas nie działa bo nie dałam rady ustawić małego ja w zegarku po za tym to by nie miało sensu jak dla mnie ale pozostałe kwestie z czasem jak odtworzyłam tą książkę rzeczywiście trochę mi otworzyło oczy na pewien dystans i spokój i udało się co nie co poprawić :tak:

ps. stokrotka.af kapustę w woreczki a pierniczki do pudełka i przykryj je ręcznikiem papierowym co do śledzi nie pomogę

Ostatnia edycja:
Kochane nie było mnie kilka dni, nadrobię, ale tylko donoszę, że żyję :) zazwyczaj Axa się martwi o wszystkich co ma krzyczeć haha
ściskam Was.
U nas troszkę jazda, kilka nocy nieprzespanych, to znaczy pobudka co 30-60 minut, padam. Zaczęłam czytać "język niemowląt", myślałam, że nauczę go sypiać całe noce, ale gdzie tam, to chyba nigdy nie nastąpi, póki co budzi się już nie 1-2 razy w nocy ale kilka-kilkanascie.
Obiecuję nadrobić.

Tygrysku - wysłałam! :)

reklama
Dzień dobry 3 bobry :-)

Katar , oko, ucho, głowa, zatoka, gardło, ała ała ała - hilfe, hellp !!!!!!!! Oł noł !!! Andelante !!! Porfavor ????!!!!! :angry::angry::angry::szok::szok::-D:-D:-D , ale mnie zryło, lepiej juz nic nie będę mówić :)

Dziecko popsute - nie wiecie gdzie można wymienić ???????? na mniej dręczący matkę Polkę ;-) model ??? :-D:-D

a tak na poważnie pytam innych matek ;-) polek - mała jest marudna jak 150 , tylko rączki i nie ma mowy o niczym innym, do tego jak je to strasznie krzyczy i płacze i zjada raz 90 a raz 30, albo 60 - nie wiem co robić - dzis na dobę zjadła może 450 ml , trochę mało i tak od kilku dni - na kolke to mi nie wyglada , robi śmierdzące gęste zielone , bardzi ciemne zielone kupsztale:baffled: , miał tak ktoś ze swoim potworkiem ? Może to plesniawki (tylko nie zauważyłam żadnych ) albo uszko, albo gardzioło ? ale teraz jest pogodna, oglada juz godzine baję w bujaku i kręci nóżkami jak szalona :))) , tylko, ze horror się zaczyna od 9 ranooooooooooooo :crazy:

dolores - w sobote jej nie było, dzis mamy rehabilitacje, ale ja nie ide, bo choram, ide w piatek to się spytam :)))))

Do góry