reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imię dla Maluszka :)

reklama
U nas bedzie Zofia Maria po prababciach.Konkretnie Sophie Marie.Bosmy zagraniczni teraz.Fajnie bo Zoska popularna w Polsce a tu bedzie oryginalnie... :-D

pięknie:) u nas jest Zofia Teresa - po przodkiniach;)

Łucja mi się słabo podoba - ale moze dlatego, ze mam niestety niemiłe skojarzenia z tym imieniem:zawstydzona/y:

Natasza b. ładne...

Zazdroszczę troche tym już zdecydowanymi - u nas wciaż dyskusje (a w zasadzie ich brak)... mamy wrócić do tematu po Nowym Roku... chyba zrobimy listę imion akceptowanych i z tych które będą na obu listach - wylosujemy:-) albo poczekamy aż sie urodzi i sam nam nie "powie" swojego imienia...

Nasza lista imion po wczorajszych debatach:
* Matylda
*Blanka
*Nina
*Sonia
*Laura
*Olga
*Pola

kolejność jest przypadkowa, więc się nie sugerujcie.

Zapominajka z Twoich typów mnie najbardziej NINA.

My bedziemy mieć Franka, chciałam Antoniego ale siostra męża 4 mce temu urodziła Antosię więc chyba nie wypada

Ostatnia edycja:
Mnie się wszystkie z tej listy podobają i chyba będę miała problem, żeby wybrać. Może jakąś ankietę stworzę :-D

Franek i Antoś super imiona, tylko okrutnie popularne

zapominajko imiona piekne ja chcialam Pole lub Blanke,bardzo mi sie podobaja,niestety mąz jakis ograniczony:no:

Z tych co wymienilas Nina tez piekne:D

My obstajemy przy Nataszce,juz sie odzwyczailam Szymkowac:-)

reklama
Nina <3

Sonia z kolei kojarzy mi się z psem sąsiadki, bo tak miał na imię :szok:

A i tak nie zapomnę do śmierci chyba tekstu mojej koleżanki, która kiedyś stwierdziła, że imię JULITA kojarzy jej się z BRUDNYMI MAJTKAMI :-D Za każdym razem wyję ze śmiechu gdy pomyślę :-)

Ostatnia edycja:
Do góry