reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

tusia- nie przejmuj sie tym ja przy pierwszej ciązy czułam coś koło 21 to normalne, wcześniej to się troche oszukiwałam a jak pewnej nocy poczułam kopniaczka to wiedziałam że to to a nie żadna niestrawność, masz jeszcze czas

Czuje się już lepiej, ale choróbsko trzyma dalej, zwłaszcza mojego męża, no ale wiadomo faceci są słabsi:-)

reklama
dziewczyny, a jak sobie radziłyście z katarem? bo teraz taki sezon infekcji, ja już mam serdecznie dość, cały nos zatkany. mam sól morską, ale w ogóle nie pomaga, tylko rozrzedza

natis wczoraj mój pojechał do m1 i znalazł kuchenkę nawet mi się podoba i o dziwo na necie ta sam ciut drożej.
nie jest jakaś powalająca ale mi się podoba mamy ograniczenie w szerokości musi to być 50

o taka mastercook kge 3416 zn plus

http://**********/mastercook-kge-3416-zn-plus-4.html

tylko się zastanawiam czy musimy wołać fachowca czy może to zrobić mój tzn on się pali by to samemu zrobić tylko ja mam obawy, a po 2 mieszkamy w bloku .... chyba mojej myśli dokańczać nie muszę

nas bardziej rozłożyło mały już śpi a ja idę myć gary

Hej
Wlasnie wrocilam od lek.mam antybiotyk. Co ja wczoraj przezywalam z tym kaszlem:( Co chwila myslalam ze cos Peknie i poleci mi krew. Caly dzień w sypialni lezalam, balsam się zejść na kanapę. 2 stycznia IDE do poloznej, w sumie to tylko mocz z bada ale chociaż poslucha czy serce bije. Podobnie jak większość z was tez juz chce czerwiec albo chociaż 28 tydzień!!!

czesc babeczki;)
zycze duzo zdrowka chorowitkom!!!
ja odpukac wyzdrowialam, kubus tez;)
ale mialam taki katar, ze spalam na siedzaco, a 2 noce były takie, ze budzilam sie co kilka minut, masakra! stosowalam wode morska, amol na czoło i kilka kropel olbas na poduszke,

a teraz profilaktycznie bierzemy z synkiem wit C, tran i wyciag z bzu czarnego i oby infekcje trzymaly sie od nas z daleka, az sie boje, bo po nowy roku idziemy do przedszkola eh
zdrowiejcie!!!!!!!!!!!!!!!!

no niestety... wynik jest zły.. mam duże ryzyko urodzenia dziecka z zespołem Edwardsa...... zespół downa ryzyko niskie, a edwardsa wysokie..:-( zalecają amniopunkcję.. muszę zdecydować do jutra do południa..

Mam to samo :( Ryzyko 1:441 po teście PAPPA. 9 stycznia mam amniopunkcję. Niewiedza mnie zabije, więc się zdecydowałam.. Choć cholernie się boję:( 2 stycznia wracam do pracy, pozamykać rok 2012. Po amniopunkcji mam lezeć conajmniej 10 dni i nie ruszać się, nawet nie przeciągać. Trzymajcie kciuki. Na wyniki czeka się 3 tygodnie.. to będą najdłuższe 21 dni w moim życiu... Może to głupie, ale nie tracę nadziei, że w czerwcu moja rodzinka powiększy się...

INES trzymaj się cieplutko:*

madzia 128 , inez , trzymam kcuki żeby wszystko było dobrze . u mnie ryzyko po pappa się obniżyło więc nie muszę robić amnio , ale zdaję sobie sprawę jak się stresujecie i jak wyczerpujące jest czekanie na wyniki - powodzenia dziewczyny.

cześć czerwcówki , podczytuje w wolnych chwilach ale czasu mało na udzielanie się ...
u mnie tp 12.06.2013 , jak każda z Was z niecierpliwością czekam do kolejnej wizyty
jeśli mogę to chętnie dołączę do wątku :)

reklama
Madzia , Ines trzymam kciuki za bezpieczne amniopunkcje i dobre wyniki &&&&&&&&&&&&&&&&. Madzia myślałam , ze amnio proponują dopiero gdy jest poniżej 1 : 300 ?
Wróciłam z polowania . Wykupiłam wszystkie szmatki w panterkę i tygrysie wzorki :-p. Piorą się a potem będę kombinować - przerabiać , przeszywać , tworzyć.....

Do góry