reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

AAAAAAAAAA mlody usnął dzis o ludzkiej porze -od godziny juz spi. Wierzyc sie nie chce... :)

Izi przykra sprawa z telewizorem, chyba juz sie go nie uratuje ;(

Dorotar no wlasnie nie chcial, a ja szczerze i od serca chcialam mu nalac kielicha :D

Poczytam trochę i idę spac, dobranoc!!!

reklama
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi ,zobaczymy czy chrzestnej Alusia dadza wolne ,bo nie mam go z kim zostawic a nie chce go ciagac ze soba...

Malenstwo- napewno ciąża nie jest stanem błogosławionym jak dla mnie :cool2: wszystko mnie boli ciagnie mnie w pachwinach,czuje sie jak czołg i jakos tak ni jako...oby do kwietnia i juz nie chce wiecej dzieci powiem wam dziewczyny ze ta ciąża dobija mnie fizycznie ...i jeszcze Alan który sie robi strasznie nie grzeczny...ehhhh oby dotrzymac..i zaszywam M:-D:-D:-D...

Izi- nie dobrze bym sie z lekka zirytowała:baffled:przez tydzien bym sie nie odezwała do Alanka:-D

Phelania na samym pogrzebie w ciąży nie byłam ale przyszłam do kaplicy gdzie były wystawione zwłoki i nawet dotknęłam ciała... na pożegnanie...to młoda dziewczyna była, lubiłam ją i tak jakoś. To było w I trymestrze ciąży z Kasiulą.

Dziekujemy za życzenia i wsparcie!:tak: Mam nadzieje, że jutro nie rozplacze się na sam widok budynku!!

Izi - przykra sprawa :-(
Phelania - ja sama w czasie ciąży na pogrzebie nie byłam, ale przyjaciółka była i nic sie nie działo!

Mikołaj ma prawie 39st. gorączki. Przed chwilą gnałam do siostry po nurofen w czopkach, bo ja mam ale 60mg a to za słaby. Dała mi 125mg i dam mu 3/4 czopka bo cały to za dużo. Ciężka nocka się zapowiada. Dobranoc

witajcie!!!

życzę zdrówka wszystkich chorowitkom, szczególne buziaki dla Mikołaja i dla Bena!

Maleństwo, ja przechodzę ciążę totalnie bezobjawowo i czuję się świetnie, choć ostatnio krzyż daje o sobie znać, podejrzewam, że to przez moje lekkie tyłozgięcie macicy, więc byle do połowy ciąży i powinno być lepiej :)

Izi - współczuję nerwów z telewizorem ehh , ja właśnie tego się obawiam, że kiedyś Bartek na pewno coś takiego odwali ...
Agapa - zdrówka dla Was, podziwiam jak dajesz sobie radę- tak samo Lysa...Bartek tylko 3 razy miał katar w ciągu roku i raz ucho lekko i miałam dosyć serdecznie.

Ja przed @ i normalnie mnie nosi. Czytam, ale weny brak na pisanie. W domu sajgon- taki bałagan się zrobił...:no:

Dzień dobry,

przedszkola dzień drugi...została bez płaczu, byle do 11!
Zgadzam się z Milva, Agapa i Lysa dobrze, że jesteście takie dzielne kobiety i tak pieknie dajecie sobie ze wszystkim rade!! Ja jestem taka boi dupa, że wczoraj Lena zakaszlała 2 razy, a ja prawie osiwiałam, że po 2h w przedszkolu malucha juz chora!

dobrego dnia!

reklama
Dzień dobry :-)

agapa zdrówka dla Mikusia !!!

izi to Ci syn odwalił numer z telewizorem ja to bym się chyba załamała =/ dlatego ja cieszę się że mam telewizor z tyłkiem pół metra do tyłu :-D

Ja już umalowana włosy wyprostowane a mój syn dalej śpi :-)
Zaraz pewnie muszę go obudzić żeby się wyrobić z karmieniem i ubieraniem bo idziemy na grupę.

Sama z siebie się śmieję że pomyliło mi się i złożyłam wczoraj życzenia roczkowe dzisiejszemu solenizantowi :-)
Oskarku Sto Latek :-)

Do góry