reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Mój Bartek dziś w przedszkolu jeździł na motorze biegowym bo maja taki plastikowy ale fajnie śmigał i ścigał sie z kolega:-D
Jeszcze godzinka i młody idzie spać
Mama Iza a co u was?jak Rafał chodzi do przedszkola?
Asienka jak sie czujesz?jak Ania?
Marciaa a u was jak z przedszkolem coraz lepiej?

Aguśka dobrze, to już połowa ciąży, wieczorami dostaję mocne kopniaki:cool2:. Ania rozrabia. Od jutra ma weekend z tatą, bo ja jadę na kur dla polonistów i wracam w niedzielę wieczorem:-p, małe odcięcie pępowiny:cool2:

dobrze, że ten tydzień krótki i już piątek.:-D Tylko pogoda kiepska

asienka_r zazdroszczę ci trochę tej ciąży, ja się jakoś zdecydować nie mogę. Z jednej strony bym chciała takiego małego, słodkiego bobasa z drugiej boje się. Miałam w grudniu dwa dni bez mojej Ani i jakoś to dziwne było. Powoli musisz tę pępowinę odcinać, bo potem poród, szpital, maluszek i Ania nie będzie już miała mamusi na wyłączność.

hej
u nas jakas epidemia
w II dzien Świat Nikodem dostał angine...4 dni miał 40,3 stopnia. Antybiotyk ale przeszło...masakra dziecko nie do zycia...
teraz Franus bylam rano u pediatry ale infekcja wirusowa...no i ja...gardlo boli i glowa...

masakraaaa

a w pkolu ok, dzis cos w domu płakał, ze nie chce isc ale pojechal juz zadowolony;-)

pozdrawiam was ide sie polozyc bo ledwo widze...kolejna nocka do kitu.......kiedy ja sie wypsie pytam...

Asienka wow to juz 20 Tydz :szok:
mi do 20 Tyg druga ciaza sie strasznie dluzyla :-D:-D:-D

Aguska fajne sa te biegowe motorki, my mlodemu taki tez kupilismy :-D
w domu do tej pory smiga
moj juz odlecial Chyba 18:50 co mnie cieszy :-D

Rossa a staracie sie o drugiego bobasa czy odkladasz na Pozniej ?

Beata mojego wczoraj położyłam o 19,30 i dziś po 6 już wstał:sorry2:
pogoda okropna wieje to ani z dzieckiem wyjść na spacer ani na sanki bo śniegu nie ma :sorry2: zostaje tylko kiszenie się w domu:sorry2:

mały ma gre memos i ją uwielbia gram z nim i skubaniec ma extra pamięć:-D:tak: polecam;-)
Iza co sie nie odzywasz?kiedy macie tego psychologa?

reklama
Do góry