reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Dzięki dziewczyny za pamięć i życzenia :-) Miałam nadzieję, ze po trzecich urodzinach zrobi się odrobinę mądrzejszy, ale niestety. Może muszę dłużej poczekać, tak do pełnoletności? :-D W ogóle to rozgadał się i gada bez przerwy. Dziś od rana chodził i wołał "mamo obudź się, już jest dzień" a ja jak na złość nie mogłam oczu otworzyć.

Beata
zdrówka! Za kilka dni styczeń :-D Doczekałaś się :-D

reklama
mama Iza gratki dla Rafałka:-) mój też śpiewa i więcej gada ale jeszcze zmiękcza że czasem trzeba się dobrze wsłuchać żeby zrozumieć:tak:
ja mam umowe tylko do końca grudnia czyli niestety znowu będę bezrobotna ale za to więcej czasu będę na BB:-D

Szampana piccolo,
Brokatu na czoło,
Uśmiechu na twarzy,
Szampańskiej zabawy,
Życzeń serdecznych,
Wspomnień najlepszych
oraz braku kaca
kiedy w nowym roku pamięć wraca.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W 2013'

wszystkiego dobrego w Nowym Roku

u nas święta spokojnie, rodzinnie, Ania zachwycona prezentami, choinką, gośćmi
Codziennie rano biegnie zobaczyć, czy choinka jeszcze stoi i czy może Mikołaj coś pod nia położył:-D

mieliśmy księdza po kolędzie i jak stawialiśmy świeczki na stół Ania pyta się gdzie jest tort i czyje są urodziny. A potem jak już przyszedł ksiądz i pyta się jej, czy umie się przeżegnać - mała na to pewnie że umiem się pożegnać i zrobiła mu pa pa.:-)

No i jeszcze w noc wigilijną u mojego brata urodziła się malutka Oleńka, więc Ania ma siostrzyczkę.

hej hej
ja jestem bezrobotna obecnie więc będzie mnie więcej:-D:sorry2:nie przedluzyli mi umowy
mały w sylwestra zasnął po 22 wymęczony nie dotrwał
dziś jest w przedszkolu
zbliżają sie jego urodzinki i myślę nad prezentem bo chciałam abyśmy sie złożyli po pare groszy i kupili coś konkretnego ale nie wiem co:sorry2:wcześniej myślałam o rowerze ale kurcze do wiosny jeszcze troche a on jak by go dostał to na 100 % chciałby już uczyć sie jeździć:sorry2:ale mam dylemat

reklama
aguśka to szkoda tej pracy, ale może coś znajdziesz. A co do prezentu to może kolejka (chyba że już ma) albo sterowany samochód. Z tym rowerem to rzeczywiście chyba nie za dobry pomysł teraz po co mu prezent z którego nie będzie mógł skorzystać, tylko przykro mu się zrobi.

Do góry