Witam,
aż miło poczytać, trochę naskrobałyście:-)
Iza, czemu nocka do bani? Mała dokazuje? ja bez małego dziecka i też sie nie wysypiam-tak dla pocieszenia

. Zauważyłam, ze najabardziej niewyspana chodzę w weekendy i jakaś połamana wstaję. Czyżbym się odzwyczaiła od spania z kimś????????????

P. się oburza, że się chyba już na stałe musi wynieść

Byliśmy w sobote u kuzynki P. Jestem chrzestną jej starszego synka. Ależ fajny się zrobił. Rzadko się widujemy, bo oni mieszkają w Niemczech. Ostatnio byłam u nich latem, wtedy mały jeszcze nie mówił, a teraz chłopak nie do poznania.:-)
Wczoraj pojechałyśmy z niuńką do Kielc, bo u A. w pracy była choinka z Mikołajem i paczkami. Był też brat z dziećmi i koleżanka z córeczką. Było baaardzo fajnie. Julitka wyglądała cały czas na zestresowaną, ale ona tak ma w takich sytuacjach. Już pytała, kiedy pojedziemy kolejny raz

idę dziś na spotkanie z podstawówki nasza wychowawczyni też będzie mam nadzieję ze będzie fajnie bo nie widziałam tych ludzi ponad 10lat albo i więcej i mam stresa
Monia, i jak?
u nas na żadnym ze spotkań nie było nauczycieli
Majandra, nie mogę uwierzyć, że Maciuś tak dzielnie to zniósł:-). Byliście u lekarza z tym uchem?
Justka, zdrówka życzę. P. też bolały gnaty. Teraz te wirusy tak atakują, że szok!
Iza, dla mnie księgowość to czarna magia, któej nigdy nie pojmę. dobrze Ci, że to umiesz i lubisz. Współczuję tylko przejść z ZUSem