reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

Ząbki wyrwane. Nawet nie zapłakał. Dostał od dentystki resoraka, a w sklepie wybrał sobie drugiego :-D Właśnie obudził się z okropnym bólem ucha, dostał Ibum i zasnął. Ale czuję, że zapalenie ucha ma. To przez ten przedłużający się katar. Tak jak w zeszłym roku. :angry::angry::angry::angry::angry::angry:

reklama
Gratulacje dla dzielnego Maciusia:tak: a zapalenia ucha bardzo współczuje:-( oby szybko się rozeszło, ale dobrze by było zeby jak najszybciej mu to uszko zobaczył lekarz.

Aga ja już sobie wyobrażam jaka Majuśka będzie zachwycona:-)

Aneta jejciu jak to zleciało.....:-(
Majandra brawa dla Maciusia za odwagę i dzielnośc:-).I oby to nie było zapalenie ucha....:sorry2:
Agulka extra niespodzianka:-)
Iza współczuję nieprzyjemności z Zusem:nerd:
Donkat no to sie Julitka pobawiła z Małgosią:-D

Witam o poranku z kawą:-) jakos nie mogłam dzisiaj spać obudziłam się po 3 i już zasnąć nie umiałam:szok::nerd: przypomniałam sobie nawet, że mam w apteczce tabletki, które brałam jak tato już ciężko chorował ale dupa nawet one mi nie pomogły:wściekła/y: i przewalałam sie tylko z boku na bok w końcu wstałam i zaczęłam robić sos i efekt taki, ze zaraz już kończe;-) także nie ma tego złego co by na dobra nie wyszło;-):-D
MIŁEGO WEKENDU KOCHANE!!!!!!!!!

Aneta
nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło;-)
WITAM
idę dziś na spotkanie z podstawówki nasza wychowawczyni też będzie mam nadzieję ze będzie fajnie bo nie widziałam tych ludzi ponad 10lat albo i więcej i mam stresa:baffled:
MIŁEGO WEEKENDU:-)

Iza, a Ty sama prowadzisz sobie księgowość i załatwiasz sprawy w ZUS? Współczuję. Za nas robi to księgowy. Moze zajdź do jakiegos biura rachunkowego i poproś o pomoc.
Moja firma jest malutka, zarabiam tylko na opłaty więc postanowiłam księgowość sama prowadzić, zwłaszcza że lubię takie rzeczy. Mogłabym być księgową, ale ZUS mnie dobija.

Ząbki wyrwane. Nawet nie zapłakał. Dostał od dentystki resoraka, a w sklepie wybrał sobie drugiego :-D Właśnie obudził się z okropnym bólem ucha, dostał Ibum i zasnął. Ale czuję, że zapalenie ucha ma. To przez ten przedłużający się katar. Tak jak w zeszłym roku. :angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Zuch chłopak! Ale z uchem nieciekawa sprawa. Oby szybko minęło i nie bolało już więcej

idę dziś na spotkanie z podstawówki nasza wychowawczyni też będzie mam nadzieję ze będzie fajnie bo nie widziałam tych ludzi ponad 10lat albo i więcej i mam stresa:baffled:
MIŁEGO WEEKENDU:-)

Miłego spotkania

A u mnie dziś sennie. Jutro przychodzi koleżanka z rodzinką zobaczyć Aiszę.

Czesc dziewuszki

Oj ostatnio zagladalam rok temu:zawstydzona/y: Przed swietami ful ruch w pracy, pozniej cos do podlubania w domu, w swieta objazdowka, wiec nawet nie usiadlam do kompa itd. Chorobsko mnie wzielo paskudna. Nie wiem skad, nie wiem jak powalilo mnie niezlomna. Od piatku do srody mam chorobowe. Bola mnie gnoty,ale to juz chyba od lezenia,hihi

Majandra wielkie gratki dla Macka Dzielnego!! A uszka wspolczuje

Witam,

aż miło poczytać, trochę naskrobałyście:-)

Iza, czemu nocka do bani? Mała dokazuje? ja bez małego dziecka i też sie nie wysypiam-tak dla pocieszenia:-D. Zauważyłam, ze najabardziej niewyspana chodzę w weekendy i jakaś połamana wstaję. Czyżbym się odzwyczaiła od spania z kimś????????????:szok:P. się oburza, że się chyba już na stałe musi wynieść:-D:-D:-D

Byliśmy w sobote u kuzynki P. Jestem chrzestną jej starszego synka. Ależ fajny się zrobił. Rzadko się widujemy, bo oni mieszkają w Niemczech. Ostatnio byłam u nich latem, wtedy mały jeszcze nie mówił, a teraz chłopak nie do poznania.:-)

Wczoraj pojechałyśmy z niuńką do Kielc, bo u A. w pracy była choinka z Mikołajem i paczkami. Był też brat z dziećmi i koleżanka z córeczką. Było baaardzo fajnie. Julitka wyglądała cały czas na zestresowaną, ale ona tak ma w takich sytuacjach. Już pytała, kiedy pojedziemy kolejny raz:-D:-D

Monia, i jak?
u nas na żadnym ze spotkań nie było nauczycieli

Majandra, nie mogę uwierzyć, że Maciuś tak dzielnie to zniósł:-). Byliście u lekarza z tym uchem?

Justka, zdrówka życzę. P. też bolały gnaty. Teraz te wirusy tak atakują, że szok!

Iza, dla mnie księgowość to czarna magia, któej nigdy nie pojmę. dobrze Ci, że to umiesz i lubisz. Współczuję tylko przejść z ZUSem:baffled:

reklama
Witam się i ja:-) jakieś pasmo nieszczęść mnie w pracy prześladuje:wściekła/y: ostatnio nie miałam netu a wczoraj telewizji. Ale przynajmniej nadrobiłam zaległości filmowe i sobie pooglądałam na internecie;-)
Donuś to super wekend miałyście:-)
Monia jak po spotkaniu?
Justa jak dziś zdrówko?

Do góry