reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

Dzika jak Ty to zrobiłaś, że tak szybko masz brzuszek modelki ??? Ja dopiero po roku zaczęłam gubić. Teraz już się boję jak to będzie zwłaszcza na lato. Może już teraz zacznę ćwiczyć ...

Też postaram się wkleić dziś fotkę.

reklama
Dziewczyny narazie jest mały ale urośnie, zobaczcie jaki miałam 30 stycznia zeszłego roku, dwa dni przed porodem:szok:
A odnośnie powrotu do formy to ja polecam po pierwsze: karmienie piersią po drugie:ćwiczenia (wiadomo jak ktos może) ale juz w ciaży, po porodzie ćwiczyłam rzadko, wiadomo czasu brak zresztą planowałam drugą ciąze wiec nie zalezało mi ze mam oponke na brzuch
1.png
Zwróćcie uwagę na pępek, duzy i wyraźny 20 lat temu by powiedzieli ze piękny syn będzie z dużym p.....

Ostatnia edycja:
DzikaBez - poza slicznym , dużym brzuszkiem zero tłuszczyku :szok: WOW !!!! Zazdroszczę i gratuluję jednocześnie. Ty nie musiałaś " wracać do formy " , wystarczyło urodzić ;-). A może zaproponowałabyś jakiś konkretny zestaw ćwiczeń na ten czas przedporodowy jeszcze , tak myslałam , ze dobrze byloby tyłek ruszyc trochę ;-). Wiem , ze jest tego sporo w necie i gazetkach ale jak Ty masz sprawdzone ....:happy2:

DzikaBez dołączam się do MAtkiEwy - też poproszę o taki zestaw po którym ma się taką figurkę !
Przed porodem taka figurka ! Tylko brzuszek, piłeczka przypięta. Pięknie !

Dziewczyny, jak urodziłam to po trzech dniach sie zważyłam i miałam jeszcze 10 kg + , fakt trochę to obrzęki które pewnie po 2 tygodniach zeszły ale oponka była, a cwiczenia zamieszczę jak tylko znajde chwilę, tylko tu tez zalezy od formy przed ciązą ja nie ukrywam ze u mnie nie było tak najgorzej

dzięki dziewczyny, brzuch nie duży ale wiem że urośnie jeszcze sporo, wieczorem będe u siebie to wkleję zdjęcie ze stycznia zeszłego roku, jak je dzis zobaczyłam to nie mogłam uwierzyć ze za 20 tygodni będę tak wyglądać, nie wiem w ogóle jak sie wtedy przemieszczałam
natis- ja bym nawet wolała zeby był wiekszy bo skóra ma wtedy więcej czasu zeby sie rozciągnąć odpowiednio i łatwiej uniknąć rozstępów, ale ja mam takie dobre geny więc licze ze i tym razem uniknę rozstępów
ja się cieszę, że teraz już mi brzuszek widać. 8 lat temu urósł mi dopiero w 5-6 miesiącu i mam straszne rozstępy, ale co się dziwić, jak skóra w jedną noc przeżyła takie coś. a teraz z wiekiem mój organizm zmądrzał i rośnie systematycznie chociaż i tak miejsca na nowe rozstępy już nie ma :-p

reklama
Do góry