Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kasica nie mówię Ci, że masz się usmiechać albo skakać jak opętana!!! ale też nie robić ze wszystkiego wielkiej tragedii...to niczemu nie służy, sama widzisz. Ale już więcej nie będę się odzywać, bo nie chcę być źle zrozumiana.katiuszaka,jak mam sie usmiechac i byc radosna,skoro zawsze jest "coś"....!!!!!!!a poza tymto leków na zwiększenie liczby plemników to chyba jeszcze nie wymyślili....!a,czy sobie poradzimy????tego to nie wiem...![]()
Nerwy w niczym nie pomoga. Kiedy macie wizyte? Moze tez warto sie zastanowic nad IUI, w koncu wybieraja te najmocniejsze plemniczki. Uszy do gory!!!i bardzo dobrzeAni@k...skutki uboczne od ziółek??????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a mogą jakies byc????no nic nie zauwazyłam u siebie podejrzanego(ODPUKAC!!)!!
a napisałam że 'skutki uboczne' bo chociażby nie wiem swędzenie czy cuś.. ale jak nic to naprawdę ok!!!! 
ale ale!!! ja nie będę prawić morałów.. Muma pewnie odpowie Ci na Twego posta.. Ona wie najlepiej jak działają plemniki mało ruchliwehej!!mam wynik Adama....nie jest dobrymasakra jakaś!!w ruchu szybkim ma tylko 5 % plemników!!!!!!!!!!!!!w ruchu wolniejszym ma 16 %,w miejscu ma 7 %,a bez ruchu ma az 72 %!!!!!!!!!!!!!!!!!1:-
-
-
-
-(i wogóle ma ich mniej...tzn poniżej normy!!!Kur.....mać!!!ja juz nie wiem co robic!!!??jestem kompletnie załamana...widze,ze Adam tez:-
-(
Kasica!!! plemniczki 'czują' kiedy jest coś na rzeczy.. lekkie zdenerwowanie, mocne zdenerwowanie.. wszystko ma odbicie w wyniku.. jak prolaktyna.. wkoorwisz się na maksa - wyjdzie ze masz dużo za wysoką! idziesz na badanie wyluzowana - prolaktyna jak zaczarowana jest w normie! moja rada: z powodu tego co Muma przeżywała - spokój, androlog i z górki
- kupiłam miałam eMa faszerować ale pił jakąś witaminę C i czekałam aż skończy.. salfazin poleca się facetom na 'rozruch' żołnierzyków
aaa jestem przekonana że jakby Adam robił badanie za np. 2 miechy - byłyby całkiem inne! lepsze! lekarzem nie jestem ale jestem przekonana że to właśnie usłyszycie!!!
a Adaś zmartwiony, bo to 'wskaźnik' jego męskości.. może warto Go podtrzymać na duchu, co??? wiem że czujesz się mega 'rozjechana'.. ale postaraj się dla Adaśka na całkiem normalne podejście do sprawy..

yyyyyyyyyy a w jakim sklepie byłaś??? ja smyka czasami odwiedzałam.. nie wiem czy na karaibach jest jakiś inny dziecięcy sklep...