M
Melanie
Gość
roksi ale super ujęcie :-):-):-):-)
no coś za coś
albo super fotki albo wiadomość o płci
no coś za coś
albo super fotki albo wiadomość o płci

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Roksi ale siwetna fotka.
Anija trzymamy kciuki
Dziewczyny co Wy tak czesto macie te usg ja nastepne na lutego. nie pamietam dokladnie ale jakos poczatek .![]()
![]()
Dziewczyny pewnie chodzą prywatnie, a wtedy najczęściej co wizytę (raz w miesiącu) lekarz robi usg![]()
I co tigger tak na sam koniec nawet nic nie robia?Ja to mi sie ni epodoba bo skad beda wiedzieli ze dziiza sie dobrze do porodu szykuje!!!!miloku, i tak sie ciesz, ze masz nastepne (pewnie przez to lozysko obnizone), bo ogolnie to tu sie robi tylko dwa usg:tzw dating scan w 10-12 tyg i anomaly scan w 20-22. i koniec.jezeli sie nic nie dzieje podejrzanego oczywiscie:-)
No wlasnie tak mylaslam ze prywatniec hodzicie bo podobno w polsce 3 usg na pacjentke przysluguja.To tez nie duzo!!!