franekkimono
Fanka BB :)
Madziula my normalnie i dość często i wsio ok 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Chociaż ja zapisując się teraz na usg też się pozytywnie zaskoczyłam, bo tam gdzie chodziłam w poprzedniej ciąży ceny od 3,5 roku ani drgnęły i płacę 200 zł (a podobno w stolicy tak drogo
). A co do tego, co oznacza, że usg wyjdzie, to mi się też wydaje, że jeśli będzie się dało wszystko sprawdzić, bo podobno czasem dzieć tak się ułoży, że czegoś się nie da.
Ja farbuję od początku ciąży i nic się nie działo, to faktycznie chodzi o zapach, że może podrażniać, szczególnie te dziewczyny zaprzyjaźnione z kibelkiem:-) T

z jednej strony cieszę się że ona taka jest bo w życiu jej łatwiej będzie,ale tyle ile ja muszę się z nią odyskutować żeby coś zrobiłaHie hie...nie ma to jak twardo stąpać po ziemi i brać wszystko dosłownie;-)Loleczka zielony to kolor 'umowny' ale np. czasami wychodzi inny odcień ze względu na połączenie substancji zawartych w farbie i naszych szalonych hormonów ;-)
a jeśli chodzi o odcienie to nawet nie będąć w ciąży mogą takowe się pojawić...ie wiem czy ciąza potęguje ten efekt....Mam nadzieję, że tak nie jest, bo teraz miałabym rzeźnię ;-)Dlatego mam nadzieje że druga niunia będzie taka grzeczna za niemowlaka jak Lenka no ale tak jak napisałaś to często się sprawdza że drugie dziecko jest przeciwieństwem pierwszego.

My sie przytulamy od czasu do czasu i nie mialam takich przebojów...natomiast ja prawie w ogóle nie mam potrzeby... wszystko wychodzi z inicjatywy męża teraz...Czy Wy współżyjecie normalnie czy raczej się wstrzymałyście z seksem do drugiego trymestru. Otóż ja wczoraj wieczorkiem troszkę zaszalałam z mężem i szczerze nigdy się tak koszmarnie nie czułamStrasznie bolała mnie pochwa a nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło :-( Miałyście tak kiedyś ??