Ala gratuluje pieknego, dorodnego chłopaczka!!!!! Super, że udało Ci się dać nam znać :-) Wróżyłam Ci tego chłopaczka i się nie pomyliłam :-)
Sun kochana - życzę Ci zdrówka i szybkiego powrotu do domku ze szpitala. Tam się Tobą dobrze zajmą i nie będziesz się musiała zastanawiać czy wszystko jest ok. Na pewno szybko Cię wypuszczą
Pełna, mdłości mogą trapić kobietę w ciąży nawet do porodu. Więc nie martw się tym - taka Twoja uroda :-) Ja jakoś mam przeczucie, że u Ciebie w brzuszku siedzi dziewczynka :-)
Pytacie o kwas foliowy. Ja kwas foliowy przyjmuję cały czas. I taki w zestawie witamin i osobno.
Coś te moje chłopaki bezwstydne. Już ok. 14 tc prezentowały co mają między nogami i teraz na każdym usg potwierdzają, że sa mężczyznami :-) To chyba kwestia ułożenia dzieci, chociaż moje za każdym razem na usg są inaczej ułozone a i tak pięknie chwala się przyrodzeniem :-)
Ysia, Twoj brzuszek zaczyna wystawać. Pamiętam, że jak publikowałam na forum moje pierwsze ddjęcie brzuszka to też był taki, a po kilku dosłownie tygodniach wyskoczył jak balonik. Teraz z dnia na dzień będziesz zauważała jego powiększanie :-)
Ewabra, niestety nie pomogę z ta glukozą. Sama się wybieram w przyszłym tygodniu na to badanie i ciekawa jestem jak mi wyjdzie wynik. A na Twoim wyniku nie ma podanych jakiś norm?