reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

ysia no czasem jest niestety odwrotnie niż by się chciało ;-) ale najważniejsze żeby było zdrowe.
Moja teściowa też cały czas obstawia chłopczyka, pewnie dlatego że sama miała tylko synów :tak:
Ale wreszcie się musi jakaś też dziewczynka ujawnić, bo jak pisałam coś ostatnio sami chłopcy.
A kiedy masz następne podglądanko?

reklama
agusiaks ten Twoj maluszek to tez jakis wstydnis...

Czy faktycznie po ksztalcie brzucha mozna rozpoznac co bedzie? Czy to tylko zabobony?

jasne ze zdrowko i prawidlowy rozwoj to na pierwszym miejscu.
ja wlasnie dlatego uwazam ze bedzie dziewczynka tak dla przekory:)
u Pelnej tez wroze dziewczynke;)
a wizyte mam 6 lutego, ale juz nie licze na to ze maluch sie ujawni:)pozostawiam to jego decyzji:p
Hope dla mnie to zabobony, nie wierze w takie bzdurki:)

ysia u Ciebie juz 16tc jak ten czas szybko leci...a pamietam jak niedawno testowalas i te pyszne czekoladki :-) to fakt najwazniejsze aby bylo zdrowe....

Hope tak jak pisałaś moje maleństwo wstydliwe, cóż poradzić. A co do rozpoznawania płci po kształcie brzuszka to gdzieś wyczytałam że jest to jakaś metoda ale jej skuteczność to 50% :-D
Ysia ja Ci wróżę chłopczyka a pełnej jednak dziewczynkę, zobaczymy czy się sprawdzi jak u ali ;-)
A sobie na przekór też chłopczyka :-D

Ostatnia edycja:
Hey dziewczynki mam mega prośbę czy któraś z was zna moze normy po wykonaniu badania glukoza ja właśnie odebrałem wyniki i szukam na necie ale nic nie mogę znaleść nie wiem czy to nerwy czy stres
Wszystkie wyniki na stronach podane są w ma a ja mam g wstyd sie przyznać ale nawet nie wiem jak to mam obliczyć :( strasznie sie denerwuje bo chyba wynik wyszedł złe i prawdopodobnie mam cukrzycę plissss moze któraś z was zna pamięta jakie są normy ?

Moje wyniki

Glukoza 50 g - 25%
Próba 60' 1,63 g/L

Będę wdzięczna za każda odpowiedz

Ala gratuluje pieknego, dorodnego chłopaczka!!!!! Super, że udało Ci się dać nam znać :-) Wróżyłam Ci tego chłopaczka i się nie pomyliłam :-)

Sun kochana - życzę Ci zdrówka i szybkiego powrotu do domku ze szpitala. Tam się Tobą dobrze zajmą i nie będziesz się musiała zastanawiać czy wszystko jest ok. Na pewno szybko Cię wypuszczą :tak:

Pełna, mdłości mogą trapić kobietę w ciąży nawet do porodu. Więc nie martw się tym - taka Twoja uroda :-) Ja jakoś mam przeczucie, że u Ciebie w brzuszku siedzi dziewczynka :-)

Pytacie o kwas foliowy. Ja kwas foliowy przyjmuję cały czas. I taki w zestawie witamin i osobno.

Coś te moje chłopaki bezwstydne. Już ok. 14 tc prezentowały co mają między nogami i teraz na każdym usg potwierdzają, że sa mężczyznami :-) To chyba kwestia ułożenia dzieci, chociaż moje za każdym razem na usg są inaczej ułozone a i tak pięknie chwala się przyrodzeniem :-)

Ysia, Twoj brzuszek zaczyna wystawać. Pamiętam, że jak publikowałam na forum moje pierwsze ddjęcie brzuszka to też był taki, a po kilku dosłownie tygodniach wyskoczył jak balonik. Teraz z dnia na dzień będziesz zauważała jego powiększanie :-)

Ewabra, niestety nie pomogę z ta glukozą. Sama się wybieram w przyszłym tygodniu na to badanie i ciekawa jestem jak mi wyjdzie wynik. A na Twoim wyniku nie ma podanych jakiś norm?

reklama
Lilonka super brzusio. Ty już masz się czym pochwalić ;-) ale i mój rośnie teraz szybko :tak:
Jak zrobię fotkę to wrzucę

Do góry