reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

My wstaliśmy po 7. Nocka dziś lepsza, ale najlepiej przespałabym całą dobę:tak: Tz dziś jedzie grać, więc może w końcu mieszkanie ogarnę, bo nie lubię jak mi się ktoś pod nogami plącze, a babcia zaoferowała się wziąć trochę małego popołudniu.
Miłej niedzieli!

reklama
Dzien dobry
My już po śniadaniu. Na 11:30 jedziemy na basen i jutro tez na 17:30. Musimy odrobić 3 nieobecności spowodowane chorobą Młodego. Cieszę sie że wreszcie wyjdziemy z domu bo ostatnio łapie doła.
Naprawde mam teraz kiepski okres.

Miłej niedzieli!

Hej, nocka ok mimo zasmarkania Ninki. P był na pożegnaniu kolegi-wyjeżdża za granicę. Trochę wkurwiona jestem. Nie zabraniałam mu ale... myślałam, że nie pójdzie skoro Nina zasmarkana. Spałam z Młodą i teraz łamie mnie. Głowa boli, bolą mnie mięśnie. Mam nadzieję, że nic mnie nie złapie-przecież złego diabli nie biorą.
Nudy i też zaczynam się dołować.

Dzień dobry :-)

My wstaliśmy dzisiaj ok 9 ubrałam Maciusia i siebie i zeszliśmy na dół a M jeszcze śpi, ale już niedługo bo czekam aż mi się woda zagrzeje to pójdę umyć głowę a M podrzucę Maciusia do łóżka.
Na dzisiaj jak na razie planów brak tzn. chce iść na spacerek u nas +8 stopni zero śniegu i słoneczko no i troszkę wiatr.

Freyia to ja czekam na zdjęcia ze spotkania Twojego z Violet :-)

Hej.

Alan usnął ładnie, ale noc.. 3 razy budzil sie z placzem...:baffled: Nie orientujecie sie czy w 14-stym mies dziecko nie przechodzi jakiegos skoku rozwojowego czy co???
Jak dostal cycka to spal, jak zabralam to znowu placz...
O 7.40 pobudka, ale dalam Alanka mężowi, zamknęłam sie za drzwiami sypialni i poszlam spac. Spałam do 10 :-):-):-)

Venus u nas tez -10 i na zadne spacery nie chodzimy. Alan nie lubi mrozu (po mamusi) i wyje juz w furtce. Czekamy na ocieplenie.

Zabcia jak mialas sumienie zapisac nam ze u ciebie taka wiosna ... +8, marzenie...

Obiadek wstawilam, Alan sie bawi..

Witajcie.
Ewelak- ja mam porównanie między pieluchami z polskiego i niemieckiego tesco, bo rodzina mi sporo wysyła. Super wielkiej różnicy nie ma, ale uważam że nie ma lepszych pieluch niż zielone pampers i właśnie te z tesco. Są bardzo chłonne, nigdy nic nie wypływa nie przecieka. No i zero uczuleń. Te niemieckie mają jedynie inne obrazki.
Najgorszy kit to dada z biedronki i huggisy. innych nie testowałam.
Sosnowiczanka- u nas jakby lepiej ze spaniem. Budzi się jeszcze pare razy, bardzo dużo pije w nocy, ale zero płaczu i histerii.
Freiya , Violett - udanego spotkania :*
Byliśmy na spacerze.. Zimno strasznie, a Adaś mimo śpików po pas, chciał do śniegu. Jak go wzięłam do domu po 30 minutach to ryk! Zjadł przed chwilą rosół i zasnął na huśtawce. Przeniosłam go do łóżka i sama się trochę położyłam. Druie danie mam gotowe już, więc luzy. Po południu może pojedziemy z Adasiem do tej sali zabaw.. i na małe zakupy, żeby jakoś czas zleciał.

Sosnowiczanka wybacz, ale jak zobaczyłam to śliczne słoneczko to nie mogłam się powstrzymać :zawstydzona/y: uznaj to za mały rewanżyk za zdjęcie kiełbachy :-D

Ja już wykąpana wybalsamowana siedzę z mokrą głową motywując się żeby iść wysuszyć i wyprostować włosy.
Maciuś drze się na M który mu nie chce dać placka do ręki tylko ugryźć.

Zabcia dobrze ze nie wkleilas zdjecia bo widzac prawie wiosne chyba bym sie popłakała.,, Na podwórku mam zaspy snieżne, i nic na poprawę pogody sie nie zapowiada ;( Dodatkowo samochód mamy caly zamrozony z warstwą takiego lodu na całości ze za nic w swiecie nie zamierzam go odmrazac, czy skrobac, wiec mozna powiedziec ze jestesmy uziemieni .. W dowód mych słów dołączam zdjęcie :)
DSC00113.jpg

Wiosno przybywaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
hej laseczki,

U nas swieci słonce ale cholernie mrozno ,mialam isc z mlodym na sanki ale sobie daruje:/ od poniedzialku ma byc odwilz ..ale pozniej znow atak zimy...

Ewelak- my uzywalismy przez jakis czas takich niemieckich(kupowalam na allegro ) naprawde sa ssuper lepsze od pampków polskich052_01_3196.jpg

Sosnowiczanka-ladnie waz zamrozilo:szok:...

Młody spi M spi wiec mam cisze w domku jak dobrze.....

Do góry