reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2013

Hej dziewczyny, mam już poszła , mam nadzieję że tata mój da radę wpaść do nas malnąć tę nieszczęsną kuchnię , bo T nie ma czasu na razie.
pscołka- ja to sie juz wogóle czuję sobą zszokowana:) ledwo się ruszam
iza- staram się nie przemeczać , zresztą mam mi na to nie pozwala na szczęscie.wogóle to tak mi cięzko juz ostatnio . jak się tylko schylę to do razu skurcz mam. mam nadzieję że męzowi się uda, czasy ciężkie trochę.
ptaszek- ja akurat nie mam żadnych wizyt z położną:( musze się dowiedzieć u nas w przychodni. ja do gina prywatnie chodzę , dlatego może nic nie wiem.
izik_89- witamy na forum
Nef- sto światów, może coś się małej " przykleiło"? i z torsjami się tego w końcu pozbyła?
Kruczka- kurczę, przecież powinna Cię siostra zrozumieć, tez potrzebujesz odpoczynku

pozdrawiam wszystkie

reklama
No to nocy nie zazdroszczę, Nef...
dobrze, że tylko zatrucie.

eh mój M pojechał właśnie z małym na wizytę kontrolną dalej kaszle i smarka. i antybiotyk do piątku :/

Kruczka
...kurka wodna z rodziną najlepiej na zdjęciu :-) Pogadać musicie...a co jak masz wizytę u lekarza albo jakies inne badania ? Ty sie musisz dostosowywać ? troszkę nie miło :-(

JA dziś z mamą dowlokłam się do sklepu połaziłam sobie wśród ciuszków...i przypomniałam sobie o jeszcze jednej rzeczy którą bym chciała dokupić do łóżeczka, niby na początku zbędne, ale przydatne jak dziecko ma katar...jak znajdę w necie to wkleję link na wyprawkach...

WITAM nowe brzuchatki :-)

Cześć dziewczyny :)
Kurczę nie mogę nadrobić :/ Przepraszam. Staram się bardzo ale jednak obowiązki domowe górą.
Na złość spaliło mi się żelazko a mam trochę prasowania. Kupiłam już na allegro i mam nadzieję, że w środę już będzie :tak:.

Mi też ciężko. Brzuch ogromny. A wszystkie obowiązki domowe/dziecięce na mnie. Mąż od rana do wieczora w pracy choć dziś miał wolne i zafundował mi wolne :-)

Witam :)
dziewczyny mam pytanie czy Was też piecze i boli skóra na brzuchu? Smaruje oliwką rano i wieczorem w ciągu dnia kremem a skóra i tak swędzi i boli jak się dotyka. Nie wiem już czy to normalne. Malutka jest bardzo żywa ostatnio ma często czkawki co nie ułatwia mi wytrzymać z bolącą skórą :(

Anezram- kurcze, swedzenie skóry to ja rozumiem, ale że by aż piekła ? pierwszy raz słyszę. nie mam pojecia czy to normalne:no:.
dziewczyny miała któraś tak?:szok:

Nie zgłaszałam lekarzowi. Ja cały czas myśle że to może od tego że dziecko rośnie szybko a skóry za mało. Najbardziej wrażliwa skóra jest dookoła pępka.
Każdy mi mówi że mam mały brzuszek a lekarz mówił że dziecko jest większe od rówieśniczek jak byłam w 24 tygodniu to powiedział że wymiary ma na 27 tydzień. Mam nadzieje że to nie jakaś choroba :( to swędzenie

reklama
Do góry