reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Efilo, tak, majstrowałam:-), bo tego ile ma dokładnie moja fasolka dowiedziałam się dopiero po USG. No i okazało się że minęłam się w przeczuciach o dwa dni.:-) Prawidłowy jest ten w podpisie. Czy mam coś poprawić?

reklama
hihi,
no bo ja się staram skrzętnie na naszej liscie wszystko odnotowywać. I tam wklejałam wszystkie nasze suwaczki. A tu nagle przy wstawianiu nowej czerwcóweczki odkryłam że suwaczek z listy swoje a suwaczek Dzagud swoje. No a sama przecież bym go nie wymyśliła, więc po dedukcji godnej Holmesa wyszło że ktoś majstrował. :-D

Hej dziewczymy!!!
Mam problem, mam nadzieje, że mi pomożecie
(a właściwie jestem pewna- zawsze pomagacie:-))
Właśnie zaczyna mnie pobolewać ząb. Narazie nie jest to wielki ból. Jak zaciskam zęby to go po prostu czuję. Ale niestety ząb jest już tak połatany, że napewno nie da się z nim nic zrobić.
I co teraz. Nie chcę wyrywania, a poza tym, czy mogę dostać znieczulenie?
Bo ja to nawet przy znieczuleniu panicznie się boję:no:

Jolka111 możesz śmiało iść do dentysty i dostać znieczulenie ja 3 tygodnie temu byłam leczyć zeby i dostałam znieczulenie ale powiedzialam ze jestem w ciąży i dentysta dał mi znieczulenie które jest słabsze bo czegos tam nie zawiera ale znieczula tak samo i pytałam sie moja gina czy mozna brać znieczulenie a on mi powiedzial ze to nic nie wpływa na ciąże, co innego prześwietlać zęba to już jest bardziej groźne. Takze śmiało maszeruj do dentysty. ;-) Lepiej zadbać o zeby za wczasu bo przy ciąży ponoc zeby tak sie psują.

A reszta mamusiek jak sie czuje ja nawet dobrze tylko głodna chodze hehe objawów uciążliwych nadal nie mam, dziąsła też mi nie krwawią.
Jutro ide do lekarza i już nie umie sie doczekać kiedy usłysze moja maleństwo :-) . Pozdrawiam was kochane mamuśki.

Mnie od razu po teście zaczęły krwawić dziąsła a zęby stały się bardziej wrażliwe. Nawet sie specjalnie przesiadłam na szczoteczkę z wypustkami do masażu dziąseł. A tu z każdym dniem coraz gorzej. W końcu nie wytrzymałam i wróciłam do elektrycznej. Co za ulga - od razu mi się wyleczyło wszystko:happy:

CZESC czerwcówki ja mam termin na 14.06 jestem taka szczesliwa ,choc mdli i piersi strasznie mnie bola :-)

Witam się po dłuuugiej przerwie :-)
Nie wiem, czy któraś z Was mnie pamięta - swego czasu byłam stałą bywalczynia Staraczek - a teraz chciałabym dołączyć do Was :-)
Moje maleństwo ma już 9,58mm i jego serduszko mooocno i szybciutko bije! Spodziewamy się go tutaj 29 czerwca :-)
Buziaki dla wszystkich i będę czasem zaglądała, ok?
:-)

reklama
Do góry