reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Esia GRATULUJĘ!!!!! Zaglądaj do nas jak najczęściej i dziel się z nami swoimi wrażeniami, problemami, radością.

reklama
Dziękuję bardzo :-) Loża wybitnie mi się podoba! :-D A najbardziej to, że w niej zasiadam! ;-)
Będę do Was zaglądać :-)

Witam się po dłuuugiej przerwie :-)
Nie wiem, czy któraś z Was mnie pamięta - swego czasu byłam stałą bywalczynia Staraczek - a teraz chciałabym dołączyć do Was :-)
Moje maleństwo ma już 9,58mm i jego serduszko mooocno i szybciutko bije! Spodziewamy się go tutaj 29 czerwca :-)
Buziaki dla wszystkich i będę czasem zaglądała, ok?
:-)

Esiu wielgachne gratulacje !!!!!!!!!Moniś (Moniolek) mi już pisała, z Ci się udało - ja Cię jeszcze pamiętam z tamtych czasów.
Dobrze ,ze chociaż Tobie sie udało!!!!!!!!!

Anusieńko dziękuję :-) Też Cię pamiętam - oj, dawne to były czasy - ale mocno wierzę, że wszystkie doczekacie tego cudu :happy2: :happy:

witam Esia i gratuluje!!!!!!
ja mialam dzis troche biegania. najpierw rano do osrodka zdrowia dla dzieci na bilans roczny a potem w inne miejsce na szczepienie. Cyrylka dostala 3 zastrzyki i ledwie co zakwilila i bylo po. byla bardzo dzielna. nie wiem czy juz Wam pisalam jak tu wyglada szczepienie dzieci... otoz wszystkie dzieci zbieraja sie w auli podstawowki od miesiecznych w gore i tam na srodku stoi stol ze szczepionkami i sie je kluje przy wszystkich. higieny.... zero. przed ukluciem nie przecieraja skory spirytusem kurcze nawet balam sie patrzec czy igle zmieniaja,, brrrr. i to jest nowoczesny kraj....

reklama
Do góry