reklama
*martusia*
Fanka BB :)
jak marchewka jest w kupce to znaczy ze brzus strawil i wszystko ok? poza tym zadnych innych objawow nie ma tzn krostek itp.
ja jak karmie malego lyzeczka to daje tak na jezorek bardziej pol lyzeczki ale calej nie i on sobie juz tam wciaga dalej.
jutro ruszamy dalej
ja jak karmie malego lyzeczka to daje tak na jezorek bardziej pol lyzeczki ale calej nie i on sobie juz tam wciaga dalej.
jutro ruszamy dalej
Beacia82
Lipiec'09,Sierpień'12
Merlin mojemu tak smakowało ze łyzki wkładałat troche a on tak siorbał jakby słomke miał
Ta gerberowska marchew taka rzadka to mu łatwo było spijac.
Merlin a jest tam może koło Ciebie jakas zdrowa żywnosc? nie mam, gdzie warzyw kupowac,a te z bazarku to nie wiele lepsze niz sklepowe pewnie.A przy alergiku to nie wiadomo czy chemia uczuliła czy warzywo,wolałabym jakies eko warzywa
Martusia tak kupka będzie bardziej taka marchwianka
Ta gerberowska marchew taka rzadka to mu łatwo było spijac.Merlin a jest tam może koło Ciebie jakas zdrowa żywnosc? nie mam, gdzie warzyw kupowac,a te z bazarku to nie wiele lepsze niz sklepowe pewnie.A przy alergiku to nie wiadomo czy chemia uczuliła czy warzywo,wolałabym jakies eko warzywa
Martusia tak kupka będzie bardziej taka marchwianka
No i tu jest problem bo ja kupowałam na bazarku od rolnika i wyszło jakieś świństwo, gruszki to w sklepie kupowałam ale to wiesz takie oglądanie było że ładnie wygląda... Niestety nie mam takie sklepu obok siebie znalazłam najbliżej to w zielonce Ekowital - Żywność ekologiczna ale nie byłam tam
ps. jakiś biznes lokalny możemy otwierać
ok włączyłam mape i wyszukanie i znalazłam coś w okolicy ale trzeba by było objechać i sprawdzić
https://plus.google.com/101628759520090409735/about?gl=pl&hl=pl
https://plus.google.com/112820835667943405535/about?gl=pl&hl=pl
https://plus.google.com/114622887591134644363/about?gl=pl&hl=pl
ps. jakiś biznes lokalny możemy otwierać

ok włączyłam mape i wyszukanie i znalazłam coś w okolicy ale trzeba by było objechać i sprawdzić
https://plus.google.com/101628759520090409735/about?gl=pl&hl=pl
https://plus.google.com/112820835667943405535/about?gl=pl&hl=pl
https://plus.google.com/114622887591134644363/about?gl=pl&hl=pl
Ostatnia edycja:
Beacia82
Lipiec'09,Sierpień'12
Dzięki widzę ze wstawiają do marc pola w Mińsku,musze kiedys tam zajechac i zobaczyc co wstawiają.Kiedyś chyba w Wesołej była jakas żywnosc ekologiczna ale czy nadal jest to nie wiem.Jest w Radości ale to za daleko jak dla mnie po marchewkę
Ja to mam tylko ziemniaczki od mamy i dynie od wójka.No i mam nadzieje że chrzestna kiedys sprezentuje marcelkowi indyka bo ma swoje.Chyba muszę zadzwonic zapytac co u nich słychac,pochwalic się ze chrzesniak je warzywka to się może domyśli
O widze ze znalazłas w wesołej

Ja to mam tylko ziemniaczki od mamy i dynie od wójka.No i mam nadzieje że chrzestna kiedys sprezentuje marcelkowi indyka bo ma swoje.Chyba muszę zadzwonic zapytac co u nich słychac,pochwalic się ze chrzesniak je warzywka to się może domyśli

O widze ze znalazłas w wesołej
Ostatnia edycja:
Artur zjadł od ran 300 ml mleka + zupka i przed chwilą jabłuszko.. coś ostatnio mu mleko nie podchodzi, w ogóle zaczął mi znowu ulewać po nim.
Ja na szczęście problemu z ekologiczna żywnością nie mam bo mam swoje,, tyle że marchewka mi się już skończyła ale babcia poratowała i dzisiaj byłam u niej z Arturkiem i dostaliśmy całą reklamowe :-) Jeszcze od taty M chcemy o królika zapytać czy ma bo hoduje ale coś ostatnio pozdychały i nie wiemy czy sie jaki ostał..
W ogóle wczoraj dałam małemu zupkę ze słoiczka marchewka + ziemniak + łosoś niby pisało że po 5 m-cu ale za pare dni kończy więc się odważyłam
Ładnie jadł i jak na razie wszystko ok. Tyle że już dzisiaj mu dałam tylko warzywną która ugotowałam bo bałam się mu dawać znowu to samo
Ja na szczęście problemu z ekologiczna żywnością nie mam bo mam swoje,, tyle że marchewka mi się już skończyła ale babcia poratowała i dzisiaj byłam u niej z Arturkiem i dostaliśmy całą reklamowe :-) Jeszcze od taty M chcemy o królika zapytać czy ma bo hoduje ale coś ostatnio pozdychały i nie wiemy czy sie jaki ostał..
W ogóle wczoraj dałam małemu zupkę ze słoiczka marchewka + ziemniak + łosoś niby pisało że po 5 m-cu ale za pare dni kończy więc się odważyłam
Ładnie jadł i jak na razie wszystko ok. Tyle że już dzisiaj mu dałam tylko warzywną która ugotowałam bo bałam się mu dawać znowu to samostokrotka.af
Artur zjadł od ran 300 ml mleka + zupka i przed chwilą jabłuszko.. coś ostatnio mu mleko nie podchodzi, w ogóle zaczął mi znowu ulewać po nim.
W ogóle wczoraj dałam małemu zupkę ze słoiczka marchewka + ziemniak + łosoś niby pisało że po 5 m-cu ale za pare dni kończy więc się odważyłamŁadnie jadł i jak na razie wszystko ok. Tyle że już dzisiaj mu dałam tylko warzywną która ugotowałam bo bałam się mu dawać znowu to samo
ja mam królika w domku ;-)
*martusia*
jak tam czytam ze Wasze szkraby tak ladnie jedza i juz miesko to zazdroszcze bo moj dopiero 2 skladnikowe zupki zaczyna ale on ledwo 4 msc skonczyl. ale niech sie skoncza sloiczki i zaczne gotowac. szkoda ze ogrodka nie mam bo jednak swoje warzywa to tak jakos bez strachu a kupne to wiadomo....
jutro deserek mu dam - gruszke albo banan z jagodami.
jutro deserek mu dam - gruszke albo banan z jagodami.
reklama
Martusia- banana z jagodami to bym jeszcze nie dawała jednak.
My teraz jedliśmy ziemniak, dynia i brokuł, a na deser jabłko. Jutro gotuję ziemniak, burak i jabłuszko, a na deser gruszka.
Dziś było:
9.00- 80ml mleka+kleik kukurydziany do gęstości (sporo, bo na moim mleku)+ jabłuszko
12.00-125ml cyca
16.00-70g jabłuszka z manną
18.00- 150ml cyca
20.30- 200ml cyca
przez noc pewnie około 120ml cyca.
Nie za mało jedzonka? Kacpra jednak ciężko do mleka przekonać.... stale pokarmy zjada chętnie, a mleko różnie.
My teraz jedliśmy ziemniak, dynia i brokuł, a na deser jabłko. Jutro gotuję ziemniak, burak i jabłuszko, a na deser gruszka.
Dziś było:
9.00- 80ml mleka+kleik kukurydziany do gęstości (sporo, bo na moim mleku)+ jabłuszko
12.00-125ml cyca
16.00-70g jabłuszka z manną
18.00- 150ml cyca
20.30- 200ml cyca
przez noc pewnie około 120ml cyca.
Nie za mało jedzonka? Kacpra jednak ciężko do mleka przekonać.... stale pokarmy zjada chętnie, a mleko różnie.
Podziel się: