reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

Azula, współczuję takiego ząbkowania, biedna Amisia się umęczy i Ty również.

Anik, Fiore, Suzi - zdrówka

DrAsia, ja mam tak samo, padam i usypiam na siedząco.

Dziewczyny mam prośbę o wielkie kciuki dla córeczki koleżanki, która jest dwa dni starsza od mojej Ninki i wczoraj wieczorem po trzech dniach wysokiej gorączki trafiła do szpitala z zapaleniem dróg moczowych i bakterią coli.

Ja spadam spać, bo wymiękam.

reklama
A ja jutro musze sie dodzwonic do sadu we wiadomej sprawie i prosze o kciuki aby ten tu nie wymienie epotetow pod jego adresem....sedzia wkoncu wyznaczyl ostateczna date rozprawy...moja cierpliwosc sie konczy i zeby te rozmowy nie byly nagrywane to powiedziala bym im co ja mysle o ich interpretacji dzialania w imie dobra dziecka!

As lasy są wycinane pod plantację palm:-(Uprawia się je pozyskując np kokosy z których jest wytłaczany olej.

Fiore zdrówka:*
Anik &&&&&&&&& za jutrzejszą wizytę :*

As a bicie sie po glowie? co oznacza?
Azula napisałam skrótem myślowym ,a technologię produkcji doskonale znam ;-):-D:-D:-D
Tutaj wierzchołek góry lodowej
http://www.olejkokosowy.net.pl/
Jak chcesz to Ci wkleję więcej ,bo dosyć mocno zgłebiałam kiedyś ten temat ;-)
Dlatego napisałam ,że przy okazji wytłaczany jest olej .
Na niszczenie lasów niestety wpływu nie mamy ,ale na pośrednią ochronę środowiska tak ,więc przynajmniej w tej sposób staram się środowisku pomóc .
1 pampers jak wyliczono będzie rozkładał się ok.500 lat ,a w ciągu okresu pieluchowania każde dziecko zużywa ok.1,5 tony tego dobytku .
To ja już wolę jednak korzystać z tego palmowego oleju niż pampersów .Ale każdy robi jak uważa i to jest właśnie najfajniejsze w tym wszystkim.:-p

Bolesnego ząbkowani nie zazdroszczę .
U nas chwilowo zęby odpuściły ,ale są pod wierzchem ,więc lada moment znów się zacznie .

Dziewczyny zdrówka dla wszystkich potrzebujących .
suse kciuki &&&&&&&&&&&&
annte również kciuki &&&&&&&&&&&&&&
Waga Ninki dość solidna .Moja waży dokładnie tyle samo :-p

Klepanie po głowie ,czy wyrywanie włosów w tym wieku jest normalne jak najbardziej .:tak:
Dzieci się uczą siebie i w ten sposób poznają różne doznania czuciowe.
moja tak się za włosy nieraz ciągnie ,że aż płacze ,ale nadal ciągnie i ja muszę jej piąstkę otworzyć ,bo sama tego nie zrobi .:-p:baffled::baffled:
No cóż -przyczyna -skutek -w tej sytuacji też trzeba sprawdzić jak to działa :-D:-D:-D
Zaneta na takie bóle stawowe najlepszy jest Reparil .
Kupisz w aptece bez recepty ;-)
Ja też nie lubię tego podziału na poszczególne wątki .Na ogólnym i tak to wszystko bez przerwy się przewija ,więc wątki tematyczne dla mnie to bezsens ,ale cóż tak chcieliście to tak macie .
Wolność wyboru proszę pani ;-):-D:-D to się podobno demokracją nazywa :-D:-D:-D

Dobra spadam do łóżka ,bo późno się robi :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
no i mojemu juz wszystko gwizdze i ma kaszel- oskrzela:-(....no rece nogi i cycki opadaja jak to ktoras z was pisze :-( no powiedzcie mi skad to dziadostwo po kazdym katarze???!!!teraz czytam ze moze alergia na cos....bo katarek jak nigdy tym razem non stop odciagalam jak cos widzialam i slyszalam...inhalacje tez byly co 4h...myslicie ze to moze wina kominka i suchego powietrza w mieszkaniu??? boje sie zeby to sie w astme nie przerodzilo :-( masakra

hej :-)

anik &&& za wizte Krzysia, daj znać co i jak :tak:

andav oj to nie dobrze sie stało :-( mam nadz ze mały szybko wyzdrowieje:tak:

zdrówka chorowitką :tak:

justynka a jak julcia się czuje ???

no wiec jestem wyspana nawet :-) za oknem wiatr że głowy urywa ....

nic idę do mojego wrzaskuna :cool2:czas przebrać piżamkę;-)

miłego dnia dziewczynki :*****

dzien doberek! dawno na majówkach nie pisałam, bo nadal jakos brak weny i nastroju
u nas nocka ciezka, Ola budzi sie co chwile a co 3 godziny to woła kaszki, juz nie wiem co robic bo ładnie przesypiala noce a teraz non stop jakas głodna jest i piszczaca do tego
Pogoda u nas fatalna, wiatr straszny wiec znowu nie pojdziemy na spacer, zreszt apo poludniu mam kolede i bede sama w domu bo maz w pracy, jak ja nie lubie byc sama w takie dni :p
dla wszystkich chorowitków &&&&& i duzo zdrówka

Hej dziewczyny u nas nocka taka sobie, popłakiwanie przez sen stało się norma niestety:-) My nadal w domu siedzimy, już drugi tydzień masakra ja już dostaje odmóżdżenia całkowitego:-)
Natalka dziękujemy za pamięć, Julia już lepiej, nie ma gorączki ale kaszel ją jeszcze męczy, jutro na kontrolę to się okaże czy jest lepiej oby:-)
Anik kciuki za kontrolę oby już było dobrze:-)
Andav kciuki za synusia, oby to nie było nic poważnego:-)
Azula jak tam nocka? Lepiej?
Olissia jak po pierwszym dniu diety? Udało się wytrzymać?
Fiore jak zdrówko? Lepiej?
Katasza jak nocka, jakiś ząbek na widoku?
DrAsia i Annte wyspałyście się?
Miłego dnia dziewczyny:-)

reklama
Nocka bez szału klasycznie, po 2 karmienie a po 3 spanie przy cycu i podgryzanie więc myślę, że zęby lada moment a przynajmniej chcę w to wierzyć. Ula nie bardzo daje sobie zajrzeć w paszczę ale wydaje mi się, że pod palcem czuję ząbki tuż pod dziąsłem. Mimo to dalej czekamy.

Za oknem wiatr hula a musimy wyskoczyć po świeże warzywa więc pewnie koło południa wyskoczymy na szybciutki spacer do pobliskiego warzywniaka.

Dla chorowitków dużo zdrówka, za potrzebujące kciuki mocno zaciśnięte. A dla wszystkich buziaki na dobry początek dnia.

Do góry