reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

reklama
Heloł laseczki :-)

u nas nocka nawet nawet , mały sie za dużo nie kręcił więc dał pospać;-)

Czekam własnie za koleżanka , ma przyjść ze swoim 4 miesiecznym synkiem :) tak dawno go nie widziałam że na pewno też go wycaluje i wyściskam ( Annte :-)) i wynosze na rękach :-) niech trochę odpoczną od mojego klocka :-pPogadamy sobie przy okazji i porobie foty chłopakom :-)

Annte mi sie też wydaje że ona chcę wstawać :) mój robił podobnie ;-) jeszcze zapewne nie ma tyle sił ale myśle że już niedługo;-) a do raczkowania to by się z innej pozycji zabierała;-)

miłego dnia :*************

Witajcie,
jestem nie do zycia dzis,bardziej niz wczoraj.Rozklada mnie i dzieciaczki.Leo przespal cala noc,V tez i ja tez moje 12h odespalam.Niestety S musil isc do pracy,a my lezymy i "kwiczymy".Dobrze,ze o 14 bede miala juz meza w domu do jutra do 19,musze dojsc do siebie,nie potrzebne mi chorowanie teraz,kiedy jest tyle do zrobienia.
Trzymajcie sie i Wy Majoweczki i Wasze Sloneczka i Kompani tez,buziaki!
p.s.znalazlam sposob na diete.Schudlam 2,5kg w tydzien.Stres,stres i zle samopoczucie,oraz brak slodyczy pod reka.Dieta cud.

Ostatnia edycja:
Fiore dziewczyno trzymaj sie ,nie daj sie chorobie. Jak Ty dajesz rade z tym wszystkim??
Duzo zdrowka dla dzieciaczkow.
Natalka moj tez 9kg wazy:)
pedze sie szykowac bo jedziemy w teren.

annte ja na przykładzie swoich dzieciaków stwierdzam, ze nie ma co dzieci porównywać. Kuba w wieku 8 miesiecy ledwo się podnosił do raczkowania, Michał raczkował juz a Zuza chodzi przy meblach. Chłopaki raczkowali jak pioruny, szybciej niż później biegali a Zuza bardzo strożnie i powolutku. Wagą też sie różnili ok 1kg. Zuza waży najmniej ledwo niecałe 8. Mając 6 miesiecy zjadała cała zupkę (odwidzialo jej sie i je tylko mleko) a Michał zjadł pierwszą zupkę jak miał rok :dry: trzeba to chyba wszystko olać, pozwolic im "żyć po swojemu" bo idzie oszaleć z zamartwienia

Będąc przy temacie - As kiedys mi mówiłaś, tylko zapomniałam, czego to objaw jak dziecko "klaszcze" o podłogę przy raczkowaniu?

Ja w roli ząbi .Chyba jak na razie u nas ząbkowanie jest najbardziej koszmarne.Pierwszy ząbek 6 dni z gorączką ,odparzeniem, niejedzeniem o objawach marudzenia .płakania ,płytkiego snu już nawet nie będę się rozpisywać.Teraz drugi ząb i trzeci dzień tych samych objawów.Ręce ,nogi i inne części ciała odpadają:tak:Jak każdy ząb tak będzie się wyżynał to chyba w Zakładzie dla obłąkanych wyląduję:-(.Ja też nie zawsze na wszystkie wątki wchodzę na niektórych chyba wcale nie byłam:no:As niestety nie wiem czy wiesz ,że aby wyprodukować olej do tego płynu sa niszczone lasy deszczowe?..Niestety zmartwię Cię nawet Ty nie do końca jesteś ekologiczna.No ,a ja cóż u mnie ekologia i tak przegrywa z ekonomią .

reklama
Do góry