reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

reklama
Cieszę się ,że Ali w porząsiu jednkak oby tak dalej:tak:Krzysiu i Leo też nie chorujcie:no:Zdróweczka:tak:.Ja to nie chcę ani cycków ani szynki .Jestem super jak na własne swoje starcze lata;-)no do zrzucenia może tak z 5 kg jakby co to się wytnie:-).Kugela po co te odchodzenia .Ja was wszystkie lubię :tak: niepotrzebne te wygłupy :no:WRACAJ

Natalka - żebyś wiedziała - a jak zasnął u mnie na rękach wtulony w szyję, to po prostu wiedziałam - kocham bycie mamą!

Fiore - zdrówka dla Leo!

DrAsia - wycałowałam tak, aż piszczał

andav - zdrówka dla synka!

Mysioooo :-D:-D:-D- wróciłaś, odpisałam Ci ostatnio - chłop przesyłki nie wziął eh... Mój też pyskuje, tupie i pokrzykuje... Nerwy nieraz takie pokazuje, że w szoku jestem - takie małe, a tak się kłóci! Co do cycków - po raz kolejny proponuję Ci troszkę swoich - nie słuchaj Olisi i Flaurki, moich starczy na nas dwie i jeszcze aga7151 się załapie!

Suzi - &&& za Aliego - cały czas zaciskam! Pisałam nawet smsy do Ciebie... ;*

Olisiu ok 5-7. ale teraz chce to utrzymać, bo ostatnio ze szczęscia pochłaniałam mega duzą ilość słodycz co dało kilka kg na +:angry:

A jak serce u Ciebie z wagą? i kg? No i jak cwiczonka?

Ps. teraz spojrzałam na suwaczek :zawstydzona/y:
U mnie magiczne 65, a magiczne bo licze ze zamieni sie w 55:-D

O rzesz ja szalona! z nerwów byłabym zapomniała!!! Mamy ZĘBOLKA !!! Tadam!

Ostatnia edycja:
Suzi gratki dla Aliego :-) teraz będzie mógł uskuteczniać gryzienie mamy :p mój jak mnie dziabnie w paluch ,nos , czy brodę to uuuu :-p nie raz miałam ochote krzyknąć :-p

reklama
Do góry