reklama
Flaurka
Fanka BB :)
Olisiaa - Mysio bierze ode mnie, jestem blizej
'
Suzi - kobieto - sily swoje Ci oddam, bo cierpliwosci i wytrwalosci to Ty chyba masz wiecej niz my wszystkie razem.
Suzi - kobieto - sily swoje Ci oddam, bo cierpliwosci i wytrwalosci to Ty chyba masz wiecej niz my wszystkie razem.
Mysiochomis
:*
O jakie wy hojne
biere od kazdej bo obawiam się że od pojedynczej osoby bedzie dla mnie za malo żeby te depresje w mym ciele wypełnić 
Flaurka
A kawalek szynki tez chce?
Flaurka
Oj nie ma takich
Ze swej strony polecam modlitwę by te ciacha poszly w cycki a nie w biodra
O cycki proszę, szynki odmawiam, mam swoją ;-) Od kiedy skończyłam karmić przytyłam 2 kg:-( fakt na własne życzenie - rzuciłam się jak głupia na czekoladę i ogólnie słodycze (to było jedyne, czego odmawiałam sobie w czasie karmienia) i teraz mam za swoje.... a tak mi ładnie szło zrzucanie kg.
Mysio - a co tam u Ciebie niedobrego w głowie się dzieje? Jak masz jakieś smuty, to trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło... bądź dobrej myśli.
Idę spać. Jutro spotkanie działowe z nowym szefem - Niemcem, a w piątek rozmowy indywidualne bleee
Dobranoc
Mysio - a co tam u Ciebie niedobrego w głowie się dzieje? Jak masz jakieś smuty, to trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło... bądź dobrej myśli.
Idę spać. Jutro spotkanie działowe z nowym szefem - Niemcem, a w piątek rozmowy indywidualne bleee
Dobranoc
reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
Falurko dziekuję Ci bardzo, przyda się! Siwizna na głowie mi potęgujeSuzi - kobieto - sily swoje Ci oddam, bo cierpliwosci i wytrwalosci to Ty chyba masz wiecej niz my wszystkie razem.
Matko jak tak dalej pójdzie to farba będzie nieunikniona :-( Minus kiloggramów uważam za duzy + w tym wszystkim
No i jestesmy w komplecie. Ali dostał sterydy(kolejne) i jest duze prawdopodobieństwo że zareagował tak na odwilż
Duszności dzieki Bogu nie ma. Dodatkowo kolejne leki do nebulizacji
Zobaczymy co noc przyniesie...
Ja juz nie wiem jak mam Wam dziękować za te miłe słowa, więc po prostu DZIĘKUJĘ!
Podziel się: