reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a ja sie pozarłam z A. tak na maksa... :wściekła/y::wściekła/y: zaraz mnie jakas nerwica wezmie, przyjechac do niego to jeszcze mu zle!!!!

milenaa na zabki to calgel i gryzeczek do lodówki i dac schlodzony ;)

papitka Kubus jest przesłodki ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Mały nadal śpi a ja wcinam bułkę z parówką. :-Dhihi poczytuje nowe wątki typu sierpień 2013 i wspominam sobie moje wyczekiwanie na kubulka. Mam jakieś dziwne wrażenie że druga ciaza to nie to samo już.

Milena jesli zabki tak jak pisalam Happy ze Camilia i Wampi tez napisala o niej;)
Papitka noo wiesz ja tam nie wiem roznie to z tym bywa hehehe;p Kuba jest slodziutki i ciagle sie smieje:p i kiedy on tak urosl??:szok: 8msc?/ matkooo dopiero sie urodzil;)
23may nie ucieszyl sie ze go odwiedzilas z mala??;/ masakra..

Ogrzewanko juz jest;p i jest milutko i cieplutko az spac sie chce:p
Kurde znowu zgage mam.. okrutne uczucie...;/ ale zazwyczaj jak leze to ona jest;/

magda my na weekendy jezdzimy do niego ;/ ale ostatnio wiecej czasu z jego mama spedzam niz z nim , bo wiecznie sie czepia ! ;/

dziewczyny co tak cicho tu?

Już jestem dziewczyny:) byłam u siostry P. na kawie bo zaprosiła troche pogadałyśmy...teraz odliczam czas do 20:00 i mały do spania dziś cały dzień marudzi i powoli mam dosyć:/

wazne ze nie lata i sie nie spina haha ;)

pytam sie jej tak :
-pozdrowic ciocie z forum?
-tak
- a dasz im buziaczka
a ona mysli i 'DAaa'
:-):-)
Milenaaa my czekamy na zdj Natki z roczku , nie obijaj nam się ;)

Happy Dennisek spi?

reklama
23may-tak jak pisałam czekam do 20-stej jeszcze 42 min:/ ale przestał marodzic troche i sie bawi...narazie :) Słodziachna ta twoja córcia :)

Do góry