reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Luty 2013

reklama
Dopiero dziś dorwałam kompa, mąż szuka auta bo czasu coraz mniej !!!

Krwawienie z nosa i dziąseł ustało, lekarz kazał odpoczywać !! Tylko co ja robie od jakiś 4 miesięcy - tylko odpoczywam !!

Martuszka - gratuluje.

Pozostało lutówki - do roboty się brać, ja myślałam że chociaż jedna dwie sie rozpakują a tu cisza !!!

Ja czekam aż auto znajdziemy, chociaż nie wiem czy taki został wyprodukowany i oddany do eksploatacji.

Hej Dziewuszki :-)

Ja tylko na chwilkę. Cały dzień coś sprzątałam, dopakowywałam i jutro wybieram się do kurortu :-)
Proszę trzymać kciuki za szybkie rozpakowanie :tak:

Buziaki, uciekam, pa

ledwo żyje wczoraj większość dnia u teściów ,teściowa podniosła ciśnienie i jeszcze bardziej wyczerpała psychicznie to jak wróciliśmy późnym wieczorem najpierw Jula wymiotowała jedzonkiem teściowej a potem ja jak kot ledwo zdążyłam do ubikacji:no:

mamusiaM- mocnooo trzymam kciuki;-)

Ja tradycyjnie mało spałam, ale o dziwo jestem wyspana. Zastanawiam się, jak tobędzie jak pójdę na wizytę dzień przed terminem, cz ustali gin datę wywołania czy jak? Może i urodzë tego 16 wymyślonego przez męża? Tato wczoraj mi dzwonił, żebym rodziła 10/11 bo ma wolne hihi

Ide budzić męża by zrobił jajecznicę;-)

przespałam 12 godzin:zawstydzona/y: oczywiście z przerwą na siiii...

czy Wy też czujecie taki niepokój?? ja nie wiem co się dzieje ze mna... najchętniej schowalabym sie w kąt i zeby mnie tam nikt nie ruszał.

ooo zgrozo z tymi terminami. zazdroszcze cesarek bo wiedzą kiedy ich czas, a my tu tyle czekamy w niepewnosci.

u mnie zanosi się, że do terminu nie dotrwam... taaaa...se myśle. sraty pierdaty. tyle tu miało nie dotrwac. :dry: połozna mówi, że brzusio nisko i mozesz slońce urodzic dzis, a równie dobrze za dwa tygodnie....... nosz kur******** też mi pocieszenie:wściekła/y:

Was wkurzają ludzie pytajacy o to czy urodziłyście, a mnie mąż:wściekła/y:!!!!!!!
jak mnie tylko coś zaboli to się pyta głupio : Kochanie masz zamiar dziś rodzic??:wściekła/y:

zamiary to ja mam, ale nie wiem kiedy. jeszcze raz się zapyta to mu łeb odgryze!!!

no i dalej mnie brzuch boli:( po nospie nie przechodzi. moze to przez to, że opadł??

no to się nalamęciłam:(

Domikcw, Ty masz jeszcze czas:)) Ale rozumiem Twoje poddenerwowanie, mam tak już kilka tygodni..A mój mąż ciągle gada, żebym się nie denerwowała bo do terminu ponad tydzień został:eek: Więc jeszcze tyleeee czasu wg niego:sorry2::confused: Brzuch mnie dużo pobolewał też tak 2,3 tyg temu..a teraz jedynie czasem na okres zaboli:no:i tyle...

reklama
Do góry