reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Dzień Dobry;-)
Synek dalej humorzasty...Ale wziął go teraz wujek chrzestny i usypia:szok:

Lilijanna- Ja tak samo małemu zrobiłam. Kupiłam farbę i blok i kółka powycinałam i każde w inny wzorek pomalowałam na czarno- biało no i super go to ciekawi:tak:
Patrysia- Mi Arturek też właśnie się ładnie w prawo przewraca a w lewo to już problem. Ja tłumaczę tym że jest pewnie prawo ręczny i dlatego mu trudniej:-p
Ayni- hehehe crazy czy nie nikt tez Ci nie udowodni że tego nie słyszałaś:-p. Mój tez taką splątanine sylabową nie raz zapoda że różności wychodzą no i wiadomo że mama tez słyszy to co chce nie raz, a ja to już w szczególności :-p
Doloress- Masakra....co za kobita...szkoda słów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Edit. W ogóle zapomniałam napisać ze nas tu zasypało!! Tyle śniegu spadło przez noc że nawet autobusy nie jeżdżą :szok:

Ostatnia edycja:
Hejka!

Merlin, Aniusienka - sto lat dla Waszych Synusiow!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U Nas chyba jakis skok... Młody nie chce siedzieć na leżaczku, pręży się, wkurza... palce są ulubioną jego zabawką,które lądują w buzi... Na podłodze tylko chwilę i też mu się nudzi... :confused:

Dziś wreszcie przyszedł pocztą paszport dla Mikusia... Chrzciny zaplanowałam na 24 marca. Oby już ładniej w Pl było...

Aaa i zmieniam smoki na 3 ,bo wczoraj tak się rozpłakał ,że tak wolno mu leci,że szok... :wściekła/y:

Pozdrowionka!

hej

a ja dzis sprzedam dziecia jakims cyganom czy cos no drze sie od 11 jak opetany. sprawdzam paszcze nic nie ma, brzus miekki, pic nie chce, hustawka nie, tylko raczki. mimo tego nocka byla fajna bo obudzil sie o 6:20 na am i zasnal spowrotem do 10. teraz zasnal z tego plakania... ja nie wiem co mu jest 2 dzien jest taki. ale nic nie mowie bo zaraz bedzie ze tylko narzekam :eek:

Future witaj w klubie dracych jape :p
Anusienka ale spokojnie na niego tez przyjdzie czas. np Oli dlugo nie ogarnial do czego sluzy gryzak czy grzechotka.
Tygrysek ja karmie Oliego w foteliku i jakos sie nie przejmuje ze za maly czy cos innego
Fasolka ale zes smaka narobila
Doloress takim lajzom powinny rece uschnac przy samej dupie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zastanawiam sie czy ten babsztyl wciaz zyje... ja bym normalnie tyle razy jej przysunela w gebe ile razy uderzyla malucha.

ja wczoraj zjadlam 2 paczki i gwarantuje ze w cycki nie poszlo... to dzis tez mamy bad day.

Ostatnia edycja:
buhahhahhahaha 4 Siostry mojego m są w ciąży i moja Siostra tez, dwie maja termin na początek marca,trzecia koniec lipca, czwarta koniec wrzesnia, a moja Siostra pazdziernik :szok::-D

Ostatnia edycja:
Fasolka35 - zazdraszczam spacerków, ja dziś nie mogę się zmobilizować do wyjścia. :zawstydzona/y:

Jestem w trakcie zmieniania ustawień w salonie i utknęłam, bo A. dywan przyczepił do dech i nie mogę go przesunąć. :wściekła/y: Zdążyłam się poryczeć z tego powodu. :dry:

reklama
Do góry