Tygrysek1985
Fanka BB :)
beacia sorki przegielam powinnam zostawic swoje zdanie dla siebie 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

nocka dziś super wstał tylko po 4 i później o 8 więc bajka
teraz ucina te swoje 30 minutowe drzemki
Wczoraj zabiegany dzień w tn śnieg musiałam jechać z małym do męża pracy żeby "przekazać" mu dziecko bo nie mieliśmy z kim zostawić a ja musiałam na jazdy więc on wcześniej skończył pracę a ja śmignęłam na jazdy. Idzie mi całkiem całkiem choć chyba muszę wolniej działać 
jak ktoś pyta lie zarabiam mówię że mi wystarcza a jeśli pyta sie o mój czas mówię że jest dobrze wykorzystany..
Nie będę czekać w kolejkach do państwowego lekarza tylko jak coś sie dzieje dziecko pod pachę i nie zastanawiam ide prywatnie ale na ten luksus musimy sobie zarobić. Jeśli pójdę do pracy to z domu wyjdę o 8 a wrócę o 19 i będę mieć 2 dni wolne w tygodniu - taki mam zawód - czy to oznacza że nie powinnam mieć dzieci
Każdy z nas ma wybór jedni proszą o wsparcie bliskich i obcych w trudnych chwilach inni zapierniczają od świtu do nocy bo prosić nie umieją (tak jak ja) Ale prawda jest taka że co dziewczyny podkreślają dla każdej z nas dziecko jest najważniejsze i wszystko co poświęcamy to z myślą o maleństwach, poświęcać też mam zamiar każdą możliwą sekundę dla Krzysia. Ja też mam kredyt, dom z opałem i rachunkami, samochód i w planach nianię - a może na początku zrobimy tak ze to mąż pójdzie na wychowawczy..
ale to nie z powodu półpaśca choć ten nie oduszcza, ale chyba leci ciśnienie, kręci mi się w głowie, łeb mi pęka więc dla własnego i dziecia bezpieczeństwa nie ruszam się z domu.

Dzień Doberek !
Jakbym miała liczyć ile moje dziecko sie budzi między 21 a 24 to by mi palców zabrakło hahahah U nas to niemożliwe zeby on szedł wcześniej spać mąż wraca z pracy o 19 i chce sie nim nacieszyć inaczej by go nie widywał Od 21 są próby odkładania do łóżeczka i trwa to do 24 kiedy to zasypia najtwardszym snem a rano to o 8 tatuś przynosi mi go do łóżka żebym jeszcze sobie dospała. Dziś w nocy budził sie ze 2 razy więc było ok
Ayni depresyjnie mówisz yhhh ja wczoraj siedziałam sobie i ni stąd ni zowąd zaczęło chcieć mi się ryczeća za chwile było ok też zwalam to na hormony, zmęczenie no i może nagromadzone w głowie stresy które oczywiście ukrywam w sobie zeby dziecko tego nie odczuwało
Maluszek rozumiem Cie, ja już nie chce poddać się i chce zeby spał w swoim pokoju, czasem jest ciężko ale jak on śpi z nami to ja wtedy nie śpię zeby go nie przydusić nie zakryć kołdra, zeby nie spadł itd po za tym leże jak kłoda sztywna i wszystko mnie boli, wstawanie też daje popalić dla kręgosłupa ale dużo mnie kosztowała ta zmiana i zmobilizowanie sie do tego wstawania żebym to teraz zmieniała w chwilach słabości
Doloress trzymajcie sie
HA a ja dzis nie zjem pączka, faworka i innych dobrodziejstw ! bo nie mogę
Krzyś kończy dziś 5 miesięcyzrobimy mu dziś na pamiątkę "odcisk bobasa"

Ja naprawdę nie potrafię zrozumieć ludzi, jak można uderzyć takie maleństwo, które samo sobie nie poradzi, ręka powinna takim usychać od razu.![]()
hej
a ja dzis sprzedam dziecia jakims cyganom czy cos no drze sie od 11 jak opetany. sprawdzam paszcze nic nie ma, brzus miekki, pic nie chce, hustawka nie, tylko raczki. mimo tego nocka byla fajna bo obudzil sie o 6:20 na am i zasnal spowrotem do 10. teraz zasnal z tego plakania... ja nie wiem co mu jest 2 dzien jest taki. ale nic nie mowie bo zaraz bedzie ze tylko narzekam
Future witaj w klubie dracych jape
Anusienka ale spokojnie na niego tez przyjdzie czas. np Oli dlugo nie ogarnial do czego sluzy gryzak czy grzechotka.
Tygrysek ja karmie Oliego w foteliku i jakos sie nie przejmuje ze za maly czy cos innego
Fasolka ale zes smaka narobila
Doloress takim lajzom powinny rece uschnac przy samej dupiezastanawiam sie czy ten babsztyl wciaz zyje... ja bym normalnie tyle razy jej przysunela w gebe ile razy uderzyla malucha.
ja wczoraj zjadlam 2 paczki i gwarantuje ze w cycki nie poszlo... to dzis tez mamy bad day.

buhahhahhahaha 4 Siostry mojego m są w ciąży i moja Siostra tez, dwie maja termin na początek marca,trzecia koniec lipca, czwarta koniec wrzesnia, a moja Siostra pazdziernik![]()
ojojojFasolka35 - zazdraszczam spacerków, ja dziś nie mogę się zmobilizować do wyjścia.![]()
Jestem w trakcie zmieniania ustawień w salonie i utknęłam, bo A. dywan przyczepił do dech i nie mogę go przesunąć.Zdążyłam się poryczeć z tego powodu.
![]()
czesc dziewuszki, matka polka monopolka wita :-):-)dżistnęłam se dwa piwka i mi fajnie![]()
lece poczytać , co u Was
Natulina se palucha z nóżki do gembola wreszcie wsadziła, ciągle się śmieje jak ją babcia na rękach nosi, a mamusia zabawia (a kuku itp. ) ah ..... babcia jeszcze tylko dwa dni będzie ...
Tygrysku ja sie nie czepiam zapytalam tylko ale nie bede sie juz odzywac
Future oj to teraz Hesia dokazuje... u nas wsrod dzieciow grypa panuje i miejsc w szpitalach brakuje dlatego teraz tak troszke chowam Oliego pod kloszem
slyszalyscie? 9latka urodzila synka 50cm i 2,5kg![]()

ja pierdykam!!!czesc dziewczynki ja ledwo żywa
4 noc nie śpię bo mi się wlączyla nadwrażliwość zębów... wszystko mnie boli do tego siódemka i co za tym idzie i ucho i gardło masakra...
Sebek nie siusia w nocy w ogóle albo sie budzi i wola siku także 5 nocka z pampkiem, ale suchym jak jutro bedzie sucho to zaczynamy nie zakładać pampusia na noc
dzisiaj dzwonili upomnieć się, że Adul nie szczepiony jeszxcze więcx ściemniłam, że dzieć chory bo nie mam zamiaru iść do przychodni pełnej ludzi chorych... zeby coś do domu przynieść...
foilmiku nie oglądałam i nie będę oglądała ... bo aż mnie ciary po plecach chodzą...
Sebciu bardzo kocha Adusia ale ma teraz etap wkładania do buzi Adusia kredek, niekapka,jedzenia. Dodatkowo ubzdurał sobie, że Aduś jest smaczny i go gryziewięc nie mam chwili dla siebie...
buziam Was
mam nadzieję, że wrocę do żywych
. Nie mamy nikogo z kim moglibyśmy zostawić dziecko. Ostatnio padła propozycja od babci, żeby jej na cały tydzień zawozić dziecko od poniedziałku do piątku i prawie doszło do kłótni, bo jak ona sobie to wyobraża. Szybciej zrezygnowałabym z pracy całkowicie.yyyyy mam propozycję, przestańmy się licytować ...
Dla każdej mamy powrót do pracy to stres, pozostanie w domu to też stres, bo zawsze z czegoś się rezygnuje.
Nosiło go biedaka,nosiło i uciekł mi w końcu skubaniec;-)Merlin ... by moje dziecko miało zabawki, dobre jedzenie, dobry wózek, dobre ciuchy bo nie chce sie wkurzać że bawi sie czymś a to sie rozwala, ze piorę mu coś i jest tylko 2 razy do założenia albo ze wózkiem nie moge wyjechaćNie będę czekać w kolejkach do państwowego lekarza...![]()