reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oskaa, gotadora z całego serca wam gratuluje!!!!!!!!!!
Ja już po punkcji i nie było tak źle pobrali 9 komórek a w środe transfer. Nic nie bolało teraz troszke mnie brzuch boli ale to minimalnie. Dziekuje wszystkim za trzymanie &&&&&&&&

Gosia super wiadomosci - trzymam kciuki zeby komoreczki ladnie sie zaplodnily - od srody jestes mamuska:)

Kinga Gonal jest najlepszy :-)
gosia ja na następny dzień napisałam do dr e-mail i się dowiedziałam a ostatecznie w dniu transferu.
pełna córusia :-):-D Super. A ból nerki niech szybko idzie precz.

No ja już po wizycie, będziemy mieć córeczkę :-D:-):tak: mała jest zdrowiutka, ładnie się rozwija, oby tak dalej :tak:

Pelna nadzei - ty to jestes naszym forumkowym cudem - no a teraz jeszcze coreczka w drodze- super!!! Dziewczyny juz tu lapia fluidki o zaciazonych a ja poprosze od ciebie - takie coreczkowe :))

Przepraszam ze nie odpisuje wszystkim - ale jak chodze na nocki ledwo zipie;-) Wszystko nadrobie w dni wolne - gratuluje wszystkim mamuska i trzymam kciuki za kolejne testowania i transferki... oby jak najwiecej takich wiadomosci jak dzisiaj.

Zuzia, wysyłam Ci, na razie, zdjęcie bransoletki z koniczynką. Takimi oto bransoletkami zostały obdarowane dziewczyny
i każda z nich jest już w ciąży. Tylko na mnie ta koniczynka nie działa. Ech...

2012-12-16 10.25.53.jpg

Kinga - doczytalam ze zaczelas klucie - bardzo sie ciesze - no a z ta @ juz tak jest jak ma przyjsc to sie spozna - u mnie teraz przed rozpoczeciem tez tak bylo namieszane - plamienie zaczelo sie w poniedzialek i juz chcialam dzwonic do kliniki a tu we wtorek cisza i dopiero w srode sie rozkrecila... wredna@ lubi robic psikusy - no ale najwazniejsze juz wystartowalas:) Oby teraz juz poszlo gladko

reklama
LAWENDOWY SEN a tez mialas bol zoladka,problemy z wyproznieniem sie i obolale podbrzusze? pobrali mi 20komorek i powiedzieli ze duzo bylo nakuc takze boli :-( mialas jakies sprawdzone patenty na hiperke? Podali mi dwie kroploweczki po punkcji i dzisiaj po transferze. KINGA golal jest ok..nic nie czuc..gonapeptyl czulam bardzo..wiem ze hiperka pomaga ciazy ale boje sie jej i wolalabym jej nie miec :p GOSIA ja mialam ivf w Novum i dzwonili z samego tana dzien po punkcji.

Do góry