madzialenak
mama na pełen etat
Romka, Gosia łapcie wiruski *******************************, Wy już zaraz przyjmujecie swoje maluszki pod ♥
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zuzia to specjalnie dla Ciebie fluidki córeczkowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dziekuje, dziekuje, dziekuje.... bedzie Zuzia
ehhh rozmarzylam sie....Zuzia, wysyłam Ci, na razie, zdjęcie bransoletki z koniczynką. Takimi oto bransoletkami zostały obdarowane dziewczyny
i każda z nich jest już w ciąży. Tylko na mnie ta koniczynka nie działa. Ech...
Zobacz załącznik 538263
LAWENDOWY SEN a tez mialas bol zoladka,problemy z wyproznieniem sie i obolale podbrzusze? pobrali mi 20komorek i powiedzieli ze duzo bylo nakuc takze boli :-( mialas jakies sprawdzone patenty na hiperke? Podali mi dwie kroploweczki po punkcji i dzisiaj po transferze. KINGA golal jest ok..nic nie czuc..gonapeptyl czulam bardzo..wiem ze hiperka pomaga ciazy ale boje sie jej i wolalabym jej nie miecGOSIA ja mialam ivf w Novum i dzwonili z samego tana dzien po punkcji.
Kochane ❤❤❤ jak tylko obiorę kurs na morze to dam Wam znać :-)Lawendowy Sen to prawda dzięki bransoletkom nam się udało, musimy z Gotadorą i Aduś wymyśleć dla Ciebie jakiś talizman i Cię obdarować, to na pewno zadziała bo będzie podarowany od ♥. Fajnie by było nadal spotykać się w naszej krainie czekolady i podziwiać brzuszki ;-)
:-)
:-)