reklama

Kto po in vitro?

reklama
pełna nadziei gratuluję córeczki, wybrałaś już imię dla małej??
Ciekawa jestem czy jak mam teraz wizytę na usg genetyczne w 13t 4d czy doktor już zobaczy płeć.

Madzialenak ja nie mam pojecia kiedy widac plec - ale kto wie moze juz lekarz cos dojrzy - a ty co sobie zyczysz - tak wiem ze najwazniejsze by bylo zdrowe i bedziemy szczesliwe cokolwiek bedzie ale kazda chyba pocichutku marzy albo o synku albo o coreczce?? No i masz juz jakies propozycje imion???

dziewczyny bardzo wam dziekuje za mile przywitanie za fluidki i za kciuki:-) juz mi troche lepiej dzieki wam i tak wlasciwie to nadal musze myslec i wierzyc ze jestem w ciazy bo dzisiejsza beta rowniez na to wskazuje:-) jeszcze raz bardzo wam dziekuje

Hola, w moim przypadku cuda się nie zdarzają. Na wszystko muszę ciężko sama zapracować.
Chociaż, jakby tak spojrzeć na to z innej strony, to staranie się o dziecko jest właśnie ciężka pracą :-D
Ale Tobie oczywiście życzę wymarzonego i wyśnionego cudu w postaci bobaska.

madzialenak ja brałam dziś apap na ten silniejszy ból brzucha, bo no-spa nie zadziałała....ale pytałam lekarza. A masz jakiś patent na normalny sen i uspokojenie?(relanium jest tylko na recepte, pewnie)?przydałoby się coś....

oj Lawendowy. jesli chodzi o ciężka pracę na dzidzią to weź pod uwagę że ja pracuję już prawie 17 lat i dlatego teraz muszę już uwierzyć w cud:-). w cud dla Ciebie też bedę wierzyć;-)

reklama
Hola :-) już niedługo się uda :tak::tak::tak::tak:

029c4b964a-660-400.jpg

379292_427424920665641_354867637_n.jpg

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry