reklama

Kto po in vitro?

Martka273 - odpuść sobie kalkulatory. Liczenie jest bez sensu. Z tego co pamiętam Aduś się przejmowała mocno betką, bo też miała "niby" nie taki przyrost, a jest wszystko w porządku u niej teraz. Jest wszystko dobrze i tej wersji się trzymaj.

A ze mnie już konkretniej się dzisiaj leje, więc @ się rozkręciła. A tak poza tym umówiłam się na wizytę kontrolną zgodnie z zaleceniami na piątek. Jak myślicie będzie już widać jakieś pęcholki? Przez 2 dni będę brała dodatkowo Gonal F aż po 300 jednostek, no i Pergoveris - 2 ampułki dodatkowo. A dzisiaj jeszcze tylko Gonapeptyl sam.

reklama
Zuzia co do płci to wolelibyśmy chłopca bo w rodzinie same dziewczynki są, ale to nie jest najważniejsze. Jak będzie dziewczynka to też będziemy bardzo szczęśliwi. A imiona mamy wybrane i dla chłopca i dla dziewczynki :-)

madzialenak...my tez juz wybralismy imiona i tez wolelibysmy chlopca, bo u nas same dziewczyny...
moze dzis sie okaze wstepnie co tam w brzuszku siedzi...dziewczynka Lilianna, chlopak Marcel...
a ty jakie wybralas?

Czesc Dziewczynki,

Dzis rano,spontan, zaspana z drzacym sercem zrobiam sikanca i niestety jak zwykle, jedna kreska :-(. Nie krzyczcie ,nie wyzywajcie,przynajmniej wiem na co sie nastawic w piatek. Nawet nie chce mi sie plakac,zal mi tylko sciska serce, bardzo mocno.

agapl...wiesz, ze to za wczesnie? 10dpt jak dobrze licze 3dniowych zarodkow...kochanie, doswiadczona jestes a zle robisz...ehhh. ja sie za ciebie nie poddaje i dalej trzymam kciuki. &&&& pamietasz jaka byla nasza umowa, my endo dziewczyny musimy pokonac ta chorobe!!!

miliaa ponieważ oboje z mężem mamy inicjały M.K. wybraliśmy imiona na M czyli Maksymilian dla chłopca i Małgorzata dla dziewczynki, jeszcze zastanawiamy się nad Aleksandrą i Sebastianem lub Borysem, ale to już nie na M :-)

reklama
agapl jeszcze za wcześnie, mi widoczna kreska wyszła przy becie 500, a 10 dpt wyszedł cień cienia, który chyba ja tylko widziałam. Poczekaj do piątku. Nadal trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&. A z testem to wcale Ci się nie dziwię bo ja od 8 dpt robiłam codziennie, tak mnie kusiło, że nie było opcji aby nie zrobić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry