reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oskaa- no no jaki wynik wysoki. Gratki, powtarzasz jeszcze za dwa dni??

Kinga- koniecznie zrób jutro betę.

Dromat- rewelacyjny przyrost mamuśka!!!!

Martka- będzie dobrze, beta rośnie więc krwawienie może faktycznie z szyjki. Dzwoniłaś do dr??
Gotadora-
Yupi mówiłam że będzie dobrze, bardzo się cieszę, że w końcu się udało.
Kinia zrób test a jednak może się udało.

domat,oskaa, Gotadora gratuluje piękne betki, ale będą z Was mamuśki
biggrin.gif

Oto dziewczyny są przykładem, że nie wolno tracić nadziei :)

Ja właśnie wróciłam z olsztyna z wyników no i TSH spadło mam teraz 1,93 a ft4 1,22 Sprawdziło sie to co powiedział lekarz, że jak będziemy dłubać przy tarczycy żeby obniżyć TSH to moja przysadka będzie wariować i zmieni się ft 4 no i właśnie tak jest. Ale jestem zadowolona z obniżenia zTSH z poziomu 3,57 do 1,93 a ft4 z 16,2 (wynik prawidłowy) do 1,22 w pt będę miała konsultację z endokryn. zobaczymy co mi powie. Ciekawi mnie co by powiedział mój gin na te wyniki czy dobre czy jeszcze trzeba zbić? Jak myślicie?

A dzięki dziewczynom to ten tydzień zaczął się wspaniale :)
Gotadora a z ciążą Ciebie dogonię :):):):):) Ściskam mocno

Oskaa, gotadora z całego serca wam gratuluje!!!!!!!!!!
Ja już po punkcji i nie było tak źle pobrali 9 komórek a w środe transfer. Nic nie bolało teraz troszke mnie brzuch boli ale to minimalnie. Dziekuje wszystkim za trzymanie &&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Buziulek :-) czyli byłyśmy dziś obie w Olsztynie :-) ja wyniki teraz robie w Laboratorium Przygoda i jestem bardzo zadowolona :-)
nie powiem Ci nic na temat TSH, bo nie badałam, nie chciałam się denerwować jeśli byłoby nie takie jak powinno, zaufałam lekarce - wybrałam się do Lux Medu za namową Lawendowego Snu :-) ona zleciła mi więcej badań i usg tarczycy i w badaniach wyszło,że miałam już coś poza normą, nie pamiętam jak to się nazywało, ale że zostało wykryte w "dobrym czasie" aby choroba się nie rozwinęła, jednak mam zalecone tylko pół tabletki, niedługo sprawdze jak obecnie wygląda to moje tsh - moja dr z Invicty mówiła mi,że to nie tarczyca jest moim problemem, bardzo się cieszę,że akurat na nią trafiłam :-)

Do góry