reklama
nata - im większe rozmiary tym podobno trudniej trafić, ale zobacz na Allegro, ja kupiłam Lence, jeansy za 1zł i 1,25zł udało mi się trafić. Ogólnie za 120zł z wysyłką jest obkupiona do lata. Same firmówki, w super stanie, od 2 prywatnych sprzedawców brałam.
nata - im większe rozmiary tym podobno trudniej trafić, ale zobacz na Allegro, ja kupiłam Lence, jeansy za 1zł i 1,25zł udało mi się trafić. Ogólnie za 120zł z wysyłką jest obkupiona do lata. Same firmówki, w super stanie, od 2 prywatnych sprzedawców brałam.
super! że też nie pomyślałam.
super! że też nie pomyślałam.
Gosia ew. jakby coś Ci jeszcze brakowało to dawaj znać co chcesz i wymiary . Spodnie to długość mi potrzebna , bo różnie jest na metkach . Myślę że coś by się znalazło

Aniam potrzebuję ciuszków dla dziewczynki, rozm. 68-74.
Dla chłopca dużo mam, brakuje mi spodenek dresowych, bo te Mati nagminnie wyciera na kolanach.
M. rozmiar 104-110.
Gosia ze spodenkami dresowymi może być problem . też tego mało jest bo dzieci niszczą . Z tych 68-74 co byś chciała konkretnie . Nie wiem jak małą ubierasz , wolisz pajace , czy sukienki , bluzeczki spodenki ?
Napisz coś więcej to Ci zrobię jakieś fotki jak chcesz .
Jak wiesz ja Elviowego Maćka ubieram , ale ona to już mi w ciemno ufa i wysyłam co uważam . I zawsze trafiam

reklama
Podziel się: