reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Luty 2013

no właśnie u nas na sr to jakoś zostało przeoczone...pozbieram do kupy te wiadomości...dzięki Wam. Im więcej teraz tym mniejsze zaskoczenie.

dla odmiany znów mam zgagę, a plecy bolą trochę mniej. za to w pachwinach czuję się jak rozczłonkowane udka z kurczaka:baffled:

reklama
no i chciałam was chociaż z dzisiaj doczytać bo się dzieje, a wy produkujecie jak szalone!!
tak więc nie czytam tylko mowię, że mam już moje dziecko ze mną na sali :tak: wyniki ma dobre więc pewnie jutro do domku... tylko organizacyjnie tu jest kiepsko :wściekła/y: więc o której się doczekam wyjścia to kto tam wie :wściekła/y:
ale ważne, że mały ok :tak:
kciuki za rodzące!!

a jak tam nocna zmiana? nadal istnieje? :D
Pani Prezes - pilnujesz porządku? :nerd:

Ostatnia edycja:
dreamuś, mnie zaskoczyli pytaniem o pierwszą miesiączkę..nie pamiętałam kiedy dostałam i strzeliłam :-D
Gosia, fajnie, że już jesteście razem:tak:
przeraża mnie bałagan w mieszkaniu, nie wyrabiam, niech mnie ktoś zmotywuje!!:szok:

jeszcze raz dziekuje wam za podpowiedzi bede sobie je zbierac...jak cos wam przyjdzie do glowy to piszcie;-)

agaod chrzanic balagan!czysta podloga nie powie kocham cie:-)

ide zmusic sie do snu.:nerd:

dobrej nocy lutowki

Wczoraj tak pisałyście o tych hamburgerach z McD wiec dzisiaj posłałam męża żeby kupił, a teraz cierpię bo brzuch mnie boli :-(

Chyba muszę zacząć znowu pilnować ciśnienia bo już dzisiaj miałam 134/64, więc do 140 nie za daleko... :dry:
spadam spać bo chyba mi się oczy kleją...
dobranoc ;-)

hej hej, mój synek spał od po 1 do 6:eek:Nakarmiłam go troszkę i znów zasnął.. Z jednej strony się cieszę, ale z drugiej, chyba nie powinien spać ciągiem dłuzej niż 4 godziny??
Ja jestem mega wymęczona..Wieczorem nie mogłam go nakarmić bo nie umiał złapac cycka i długo płakał. Do tego strasznie boli mnie krocze, nie mogę siedzieć, a było juz tak dobrze..

agaod- też nie ogarniam bajzelu domowego co doprowadza mnie do szału:angry:

A pisałam Wam, że na porodówce podarowano mi bakterię??Muszę brać antybiotyki teraz cholera jasna...:no:

No i dwa nowe dzieciaczki się pojawiły- super dziewczyny. Ciężka noc za mną- prawie bezsenna- torba spakowana, teraz pozostaje mi męża obudzić i jechać. Troche mnie córeczka AnnyRoksany podniosła na duchu bo ona też niedużo waży a Ania była już po terminie i Dzieciątko zdrowe. Mam nadzieję, że u mnie będzie tak samo- trzymajcie kciuki.

Dobry!

No i mamy kolejnego forumowego chłopaka! Kaja urodziła Frania ;)

Jednak szybko poszło, brawo!

Poli - współczuję przejść z kroczem. Też się tego obawiam - po raz kolejny :/
A z tą bakterią to jak to wyszło???

Gosia. Super, że już do domku.

Martunia. Kciuki. Wszystko będzie ok.

Ból w okolicach kości ogonowej doprowadza mnie już do szału.
Narobiłyście mi ochoty i już od 5-tej fantazjuję o pizzy. Chyba dziś wyciągnę rodzinkę do lokalu ;) A no i kolejną noc spędziłam sama, mój mąż to ma luz...

Ostatnia edycja:
reklama
Helloł

Ja to normalnie i sowa i skowronek w jednym. Poszłam spać coś około 2 wstałam po 5, ciekawe kiedy mnie drzemka dopadnie :angry:

Martunia będzie dobrze &&&&&& :-)

Do góry