reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Nanu oby tak było!!:-D Bo poki co u mnie snieu po kolana:angry: chcialam jechac do biblioteki bo mi sie czytadła skonczyly i liczylam ,ze cos tam znajde.Ale jak zobaczyłam co sie dzieje za oknem....:dry::dry:

Kaja no super wiesci!

Aska &&&!!!

Citrus i jak tam?jakies zmiany w sprawie wypisu?

aniaczek a taki z mąką, jajkami, cukrem i szklanką Fanty. Całkiem niezły :tak:

Aśka:) będzie dobrze, dzieciaki się ładnie goją :tak:

Dobrze, że maluchy Kai coraz lepiej :happy:

Straszne te Wasze opowieści o brudzie w szpitalu. U nas salowe chodziły i dwa razy dziennie sprzątały, wycierały kurze i myły łazienki:tak:

Zapominajka- prawde mowiac jestem przerazona jak dam rade z tymi egzaminami, ale jak sie juz za nie wzielam to trzeba przebrnac, z dwojka nigdy latwiej nie bedzie a do pracy w zawodzie za rok tez chcialabym juz isc
super wiesci od Kasi, ciesze sie ze wszystko idzie w dobrym kierunku, oby tak dalej
a mialam cie zapytac gdyz to tez rozpatrywalas, zdecydowalas sie na monitro oddechu? ja caly czas mysle i podjac decyzji nie potrafie

Aska- trzymam kciuki by sie przyjelo i szybkiego powrotu do zdrowia i domku

nanulika- zaraz chyba u mnie zerkne na prognoze, z takim utesknieniem czekam na ta wiosne :)

reklama
Do góry