reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Framama ja do ciasta zebry też daję szklankę najzwyklejszej oranżady i wychodzi pycha:-)
Kartagina bardzo się cieszę, że w domku już jesteś i w dodatku pomoc będziesz miała:-)
Cytrusku za Ciebie kciukasy zaciśnięte obyś jak najszybciej do domku wróciła:-)
Mysiak mi w tej diecie cukrzycowej też mleczka i jogurtów najbardziej barkuje:wściekła/y:;-)
Aśka trzymam kciuki za Twoją córę... a lekarza palanta olej:-)
Kaja bardzo się cieszę, że Twoje dzieciaczki coraz silniejsze....a Sonia mamusi prezenty od serca daje;-):wściekła/y:
nanu jak Twoje prognozy się sprawdzą to normalnie na rękach Cię będę nosić:-);-)

a resztę co miałam napisać to zapomniałam:zawstydzona/y: bo Was dziewczynki na pół dnia nie można zostawić bo taka produkcja;-):-)

reklama
Sembo snilas mi sie!Ty i Twoje "Plyty Prawdy",na ktorych bylo nagrane cale twoje zycie chyba od pierwszej klasy podstawowki.Jakies choinki,bale przebierancow,komunia,studniowka...Czyli wszystko to co w zamierzchlych czasach "kamerowali" zwolennicy techniki.I te "Plyty Prawdy" trafily w niepowolane rece.To byla jakas szajka zloczyncow,ktora postanowilysmy rozbic i odzyskac "PP".Ale to juz wszystkie dziewczyny.Przy pomocy komunikatorow w zegarku :-D Ale nie wiem czy nam sie udalo bo jak zacisnialysmy sieci to sie obudzilam :-D

Mdła zmień dilera hahahaha pierwszy film jaki kiedykolwiek miałam nagrany to było moje wesele :p Ale upewnie się że moje płyty prawd są dobrze chronione hahaha

*co do mojej sztywnej ręki, badał mnie lekarz i powiedział że to ze względu na zatrzymanie płynu w nadgarstku. Uciska mi na nerwy i krew nie dobiega szczególnie kiedy śpię bo nie ruszam ręką, powiedział że raczej nic nie poradzi, może mi dać serie zastrzyków ale i tak to nie załatwi problemu na długo, powinno samo przejść do 4 tygodni po porodzie.

Ostatnia edycja:
Zapominajka,Framama- pedagog socjalny:-) nic nadzwyczajnego, ale tu regulamin studiow jest taki pokrecony, studiuje swoj kierunek glowny plus dwa kierunki dodatkowe ktore sa obowiazkowe i z kazdego kierunku tu na koncu sa egzaminy te pisemne trwaja 5h, ustne 1h plus magisterka, ale dam rade m mi auto obiecal jak zdam wiec sie sprezyc musze :-):-):-)

Citrus "przeglad podwozia", eh Ci lekarze i ich "wspaniale" poczucie humoru.... Wracaj szybko do domu, masz racje jak bedzie 100% pewnosci to latwiej bedzie Ci przez to przejsc.

Ja jeszcze dzis eksperymentuje i ostatecznie z jutra na pojutrze i jesli glukoza na czczo nadal bedzie zla- jade na Karową po insulinę.

Kaja-te Twoje dzieciaki to naprawde silne....i aby tak dalej

Citrus-&&&&&&& za jutrzejsze wyjscie

Ja przepakowalam torbe bo bylam przygotowana na "po porodzie" a tu trzeba wczesniej. Jutro rano wyruszam do szpitala. |Najbardziej sie martwie jak moja mala Anulka przezyje bez mamy. Zostaje z tatusiem i babcia. Najtrudniej bedzie z usypianiem, bo przyzwyczajona do mnie...

Aisha- te cukry to jeden wielki koszmar. Ja w pierwszej ciąży bylam na diecie inie bylo wiekszych problemow, a teraz to tragedia....ale coz w koncu blizniaki...inna ciąża, jestem 2 lata starsza to i organizm inaczej reaguje

Kaja bardzo sie ciesze,ze Blizniaki sobie tak dobrze radza!A ze sie pchasz przed szereg...coz...widac taka nature do przodu masz :-D

Aska ciesze sie,ze wszystko sie udala!Oby sie szybko wszystko goilo i zostalo tylko niemile wspomnienie!Trzymamy nadal &&&& za szybki powrot do zdrowia!

Sembo przeciez ja wyraznie widzialam bal przebierancow!To moglo byc nawet przedszkole albo zerowka!I bylas przebrana za indianke w satynowej sukience w kolorze sraczkowatym! :-D Jak masz lepszego dilera to mozemy sie policytowac!:-)

Nia a ja jestem przekonana,ze dasz rade!A gdzie chcesz pracowac pozniej?Bedziesz sie zajmowac pomoca socjalna?Bardziej w biurze czy w terenie?No i autko-to moze zmotywowac :tak:

Cytrusku najwazniejsze,ze chca miec pewnosc i jak bedzie wszystko na 100% ok to z czystym sercem wypisza Cie do domu! 35 tydzien?To u mnie bylby marzec...ja zdecydowanie wole kwiecien!

Elajar za Ciebie jz tez &&&&.A malutka sie nie przejmuj.Moja tez tylko ze mna niby zasypia jak jej bajke czytam.Ale jak zostaje z tata albo z babcia to jakos daja sobie rade.Moze im to troche wiecej czasu zajmuje.Ale najwazniejsze,ze daja rade!Bez paniki!

Ja oczywiscie zapomnialam ze mozna sie zle czuc.Posprzatalam,po Mloda wbieglam do mamy na 4 pietro,pojechalismy na zakupy i jak wrocilam to zdechlam.I kazdy krok boli,i ciagnie w kroczu(jak sie odczuwa to skracanie szyjki bo ja po ostatnich wydarzeniach oczywiscie czarne mysli)jak chodze a jak sikam to w ogole sie czuje jakbym miala cale podwozie zostawic....I no-spa i leze.Nie ma zmiluj...

Ostatnia edycja:
dziewczyny trzymajcie sie cieplutko, dbajcie o siebie i brzuszki, nie stresujcie sie
...no i bez zadnych niespodzianek...mam na mysli rozpakowywanie :)

ja tez mam jeszcze nadzieje pobyc w 3paku

Kaja jestem zafascynowana Twoimi maluszkami, takie maleńkie, a takie silne, i takie słodkie :tak:

Aśka trzymam kciuki za przyjęcie przeszczepu, a potem potrzebna będzie jeszcze rehabilitacja?

Sembonzakura rozumiem teraz w związku z Twoja ręką, to niełatwą masz przeprawę

Mdła odpoczywaj

Elajar kciuki zaciśnięte

Też miałam aktywne popołudnie, musiałam skoczyć do pracy, by coś uzupełnić, a tam trzy godziny zeszło i ciężko już było usiedzieć, ale trudno być back-upem kogoś, kto rodzi w kwietniu, gdy się ma termin na maj; szef już nie wie, czy nam gratulować, czy już płakać nad sobą;
a potem odwiedziny u rodziców i dopiero dotarliśmy do domu, brzuch się trochę napina i ogólnie mam dość;

reklama
dziewczyny trzymajcie sie cieplutko, dbajcie o siebie i brzuszki, nie stresujcie sie
...no i bez zadnych niespodzianek...mam na mysli rozpakowywanie :)

ja tez mam jeszcze nadzieje pobyc w 3paku
trzymam mocno kciuki za Ciebie i maleństwa! Oby jak najkrócej trzymali cię w szpitalu:-)

Aisha a duże masz te skoki cukru? Ja narazie jestem na etapie eksperymentowania:-) Rygorystycznie diety nie trzymam bo nie dam rady ale cukry nawet dobre. Słodzę stewią:-D:-D:-D:-D. Natomiast w 2 dni schudłam prawie 1kg ale podejrzewam, że to nerwy. Jak tak dalej pójdzie to chyba nie za dobrze:baffled:?

Do góry